Nu mă suna, Daciana!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Distinsul Jean-Marie Le Pen, acest Corneliu de Hexagon, este de părere că atacul de la Charlie Hebdo ar fi fost comis de anumite servicii secrete străine. E clar că nici medicina nu le poate rezolva pe toate, dar ce ne facem dacă respectabilul extremist vorbeşte în cunoştinţă de cauză? Este mai comod să-l trimitem la urgenţe pe Le Pen, nu-i aşa? Aşteptaţi-vă ca, la următoarea nenorocire, imaginile filmate de pe acoperiş (depinde ce decizie ia regizorul) să fie în high-definition sau 3D. Dacă tot îi oferim omenirii porţii de angoasă, n-are rost s-o facem cu filme de proastă calitate...

* Pentru a confirma că trăim într-o ţară second-hand, premierul Ponta a făcut o nouă declaraţie referitoare la votul din 16 noiembrie 2014. Nu a fost un şoc că am pierdut alegerile, zice Victoraş, ştiam că am pierdut de când văzusem prezenţa la vot. Carevasăzică, însuşi prim-ministrul e conştient că doar unii ar fi în stare să aleagă impostura, minciuna. De ce o prezenţă crescută la urne îţi anulează şansele de victorie, să însemne asta că se baza doar pe nucleul social-democraţiei sau cum i s-o mai zice salatei de stânga din spaţiul carpato-danubiano-Ponta? Ca să înţelegeţi, iată unde bate Micul Titulescu: dacă Daciana nu mă sună, nu trebuie să dau explicaţii, deci îi sunt fidel sută la sută. Sau poate că-i rezolvă Liviu Dragnea şi această speţă.

* Românca Simona Halep intră în marea competiţie de tenis din Australia, după ce spusese pas la mini-turneul dinaintea primului Grand Slam al anului. În loc să pozeze în suferindă, să scoată o bucată de reţetă, doar se afla sub tratament şi din acest motiv ocolise întrecerea-preambul de pe tărâmul cangurilor, constănţeanca a afirmat cu toată fiinţa că se simte excelent şi că abia aşteaptă să intre în concurs. Simona, românismele astea te vor costa, iar în momentul în care îţi tratezi meseria cu jumătăţi de măsură, vei fi răsplătită ca atare. Îmi dau şi eu cu părerea, chiar dacă în materie de tenis de câmp sunt la nivelul bunicuţei din spotul cu tigăile, aceea care nu înţelege termenul de forehand.

Citeşte şi: Vorbiţi supravieţuitoreza?

Citit 1241 ori Ultima modificare Duminică, 18 Ianuarie 2015 14:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.