România moţiunii atent depuse

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi voi încerca să fiu laconic. Mă grăbesc, başca plătim taxe şi impozite în mileniul vitezei. Sau secolul raliului. Naiba ştie cum e mai bine:

* Udrea îşi face blog. E moca, d-aia. Dacă n-ar fi aruncat de-a lungul vremii banii pe poşete scumpe, acum şi-ar fi permis un site punct ro.  

* Mama Oanei Zăvoranu a încetat bârfa, biata de ea. Totuşi, nu cred că fiică-sa o crede. Nebun să fii ca să crezi în farse de 40 de zile.

* Dan Nica, ministrul Baumax, a cerut să i se ridice. Imunitatea. Se aude că în Parlamentul European se face tot cu mâna dreaptă. Votul, fireşte, votul.

* Presa din Ucraina e tot mai independentă. De viaţă. În ultimele zile, doi ziarişti au fost scutiţi de salariu. Şi de CAS. Fără somaţie. Dumnezeu să-i ierte!

* Un patron american şi-a redus leafa de la un milion de parai la 70.000 de dolari ca să le mărească salariile angajaţilor. Oare ce explicaţie i-o fi dat nevesti-sii? 

* Eu nu dau doi bani pe astfel de informaţii, nu am încredere în patroni d-ăştia... Ia să vedem la asociaţia de proprietari din care face parte – de acolo, din America, nu daţi aşa din umeri! – dacă este cu întreţinerea la zi.

* Alina Gorghiu, deşi originară din Tecuci, respiră ardeleneşte. Arde satul? Trec în altul, no. O să dărâmăm guvernul, no – şi putem, şi vrem, dar ce-i atâta grabă? No, nu-i.

* Înlocuitoarea lui Klaus Iohannis la şefia PNL a anunţat că va fi depusă o moţiune de cenzură în această sesiune, dar că nu există nicio garanţie că Guvernul Ponta va pica. Eh, ce v-am zis? România moţiunii atent depuse. Să nu se supere careva.

* Spunea Moise Guran câte ceva despre Ficusul de la Cotroceni? Mă tem că există mai mulţi ficuşi la conducerea statului, ficuşi care s-au împăcat deja cu gândul că e mai bine să doarmă decât să treacă la volan.


CITEŞTE ŞI: Poşirca domnească

Citit 749 ori Ultima modificare Vineri, 17 Aprilie 2015 17:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.