Între ţânţari şi ploşniţe

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Mi-e tot mai limpede că băieţii din farmacie (la industria eprubetelor mă refer) au spart gologani ca la balamuc de Revelion. Sau există şi un Revelion al farmaciştilor? Altfel nu pot explica alarma cu virusul Zika... Organizaţia Mondială a Sănătăţii a avertizat Europa că va fi de rău, că trebuie să ne pregătim pentru întâlnirea cu această dihanie, care, aşa spun specialiştii, ar face capul mic. Mai am nişte vişinată de la Sf. Ion, poate o întâmpin cu ceva.

* Apropo, ni se inoculează că Zika este purtată de ţânţarul tigru, o specie aparte. E la fel de simpatic pătatul ăsta precum crocodilul grizzly, găina-elefant şi râma-cu-bot-de-lup, aşa-mi suflă vocile din propria tărtăcuţă. Mică.

* Primarul Brăilei a fost reţinut 24 de ore (habar n-am ce s-a mai întâmplat după) pentru un presupus comision de 10 milioane de euro. Fostul şef al Consiliului Judeţean, Bunea-Stancu, e de ceva vreme la zdup; aşadar, iată un context absolut neprietenos - de ce gălăţenii se duc tot la mall-ul de la Brăila?

* Ex-premierul Ponta se dă analist politic. Comentează relaţia României cu mai-marii Europei, spunând că ne bucurăm ca nişte maimuţe când primesc banane. Victore, eşti desuet, nene - maimuţele au depăşit de mult reflexul pavlovian, deci nu mai fac fetiş din orice. Bananele îngraşă, dragă, şi trebuie să mergi la sală ca să le dai jos. Parcă tot mai bine e cu populistul de Cioloş...

* Deputaţii au adoptat ziua bărbatului. Va pica pe 19 noiembrie, iar anul ăsta o vom serba într-o sâmbătă, deci calendarul ţine cu partea masculină a republicii. Cu toate acestea, vorba unui prieten, ar trebui să culegem la vie prin iunie, altfel de ziua noastră ne va înţepa la limbă şi ne va tulbura digestia.

* Cercetătorii (habar n-am din ce ţară sunt) le-au declarat război ploşniţelor de pat şi anunţă că au descoperit modul în care acestea pot fi eradicate. Câtă vreme la televizor vor rula telenovele şi Măruţă, mă tem că nu vom scăpa de nicio ploşniţă de pat.

Citit 683 ori Ultima modificare Joi, 04 Februarie 2016 17:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.