Trăiască judeţul Cecenia!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Nişte militari ai armatei române au fost prinşi cu droguri în raniţă. Făceau trafic, dar şi consumau substanţele interzise. Abia acum îmi dau seama de ce ne dăm rotunzi în faţa ruşilor.

* Un europarlamentar maghiar vine cu o propunere deosebită pentru a-i alunga pe refugiaţi de pe bătrânul continent. Să punem capete de porc la graniţe ca să-i speriem pe musulmani, sugerează cetăţeanul Gyorgy Schopflin. L-aş contrazice pe extremistul ăsta - există deja destule căpăţâni de Ghiţă la punctele de trecere vamală. Dar călătoria prin dosarele de corupţie continuă.

* Un cecen a câştigat a cincea medalie a României la Jocurile Olimpice de la Rio. Naturalizat în primăvară, Albert Saritov practică luptele libere şi, iată, a pus umărul pentru o clasare superioară a lotului „tricolor”. Din nefericire, unii se vor îngrămădi disperaţi la hartă ca să caute judeţul Cecenia...

* Directorul general al Aeroportului Timişoara a fost prins ciugulit la volan. Pe individ îl cheamă Dan Idolu, nume care - trebuie să recunosc - îmi stârneşte imaginaţia (jumătate din identitatea timişoreanului o am by default). Eh, Idolu ăsta a venit cu următoarea scuză: „Am luat apă de gură, d-aia a luat-o razna fiola.” Concluzii:

1. Individul se credea, probabil, la manşa avionului şi nu putea anticipa prezenţa vreunei maşini de Poliţie.

2. Apa de gură păcătuieşte pentru că e înrudită cu berea de gură şi cu vinul de gură.

* O gazetă de sport a descoperit că noul selecţioner al naţionalei de fotbal a României, neamţul Cristoph Daum, îşi va angaja fiul pe postul de videoanalist. La FRF, normal, şi va avea o leafă frumoasă. Îl putem acuza de nepotism? N-are rost, eu zic că Daum se comportă exact ca românii care pleacă la muncă în străinătate: „Dacă-mi merge bine acolo, îl chem şi pe băiat. De ce să rămână în Germania, s-ar chinui prea mult”. Aţi prins ideea, naţionala şi-a angajat pe postul de antrenor un căpşunar neamţ.

Citit 570 ori Ultima modificare Luni, 22 August 2016 17:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.