Promisiune de stânga-mprejur

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Din cea mai recentă postare pe Facebook a lui Ponta înţeleg că fostul premier nu face diferenţa între Mama Natură şi Baba Vanga. Altfel spus, pentru Victoraş, nenorocirea de la Colectiv a fost doar o catastrofă naturală cu epicentrul în sectorul 4 al Capitalei.

* Tot despre fostul viitor doctor, căci din iarnă (cel târziu la primăvară, după câştigarea alegerilor) îşi va recăpăta distincţia pentru care nu a muncit mai deloc. Viorele, vezi că e cam şubredă scara Richter, nene, să nu cazi!

* Liberalii anunţă că, dacă vor ajunge la guvernare, prioritatea lor numărul 1 va fi dublarea lefurilor medicilor din ţară. Medicilor, Victore, nu doctorilor, aşadar n-ai pierdut mare lucru... Prin urmare, dacă doreaţi să ştiţi de ce Alina şi Vasile nu vor ajunge niciodată la butoane, răspunsul este inclus în promisiunea lor de stânga-mprejur.

* Vicepremierul Dâncu pare antrenorul Executivului doldora de sinistr... tehnocraţi. Mustaţă-neagră (aia grizonantă votează conştiincioasă la Teleorman) precizează că Cioloş, prim-ministrul agricultor, nu va merge la niciun partid, adăugând că miniştrii care vor pupa vreun simbol politic vor zbura din Guvern. Eu zic că doar lucrează la imaginea lor, ne inoculează faptul că abia poate struni o herghelie de armăsari, însă unii se împiedică şi de pârleaz.

* Halterofilul Sîncrăian, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la umbra favelelor, a fost depistat pozitiv la un control de rutină, cum se spune în branşă. Dopat, carevasăzică, prăfuit, injectat, plin de substanţă, fi-i-ar apucăturile să-l pieptene! Nu e ruşinos să fii prins cu şmecheria în sânge, iar tu să fi obţinut doar locul al treilea în concurs? Măcar de confiscai aurul, bade...

* România se mişcă şi după Olimpiadă. Rămâne doar cu patru medalii.

* Se aude că virusul Zika a ajuns la New York tocmai în perioada în care se desfăşoară turneul de tenis US Open. Ce şi-o fi zis ăsta după refuzul Simonei Halep de a merge la Rio de Janeiro? Vine muntele la Mahomed.

Citit 522 ori Ultima modificare Luni, 29 August 2016 18:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.