Australian Closed

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* În România va ninge din nou. Şcolile rămân pe poziţie, adică întredeschise.

* Firea de la Capitală, e vorba de o primăriţă din cale-afară de zgomotoasă, anunţă că elevii pot întârzia astăzi şi mâine fără riscul de a acumula absenţe nemotivate. De prin iunie-iulie, se vor pune şi note, nu-i nicio grabă.

* Simona Halep a deschis turneul Australian Open şi l-a închis la loc. Pleacă acasă direct din primul tur. O fi prins un bilet de avion mai ieftin, nu-i de judecat fata.

* Şi, până la urmă, să ne mai lase ăştia cu ţara-continent! La canguri e periculos, nici nu ştii când se crede vreunul Mayweather. Capul sus, draga noastră!

* Îmi doresc să prind ziua în care Halep nu va mai crede că noi credem despre ea că joacă accidentată. Bine că s-au calificat celelalte românce prezente în concurs...

* Ilie Năstase, altfel o statuie spre care nu îndrăznesc să arunc o privire, a avut o reacţie de mitocan la adresa unei sportive în activitate. A făcut-o „madam Cârstea” pe Sorana, cultivând cu lipsă de tact o relaţie rece de câteva luni. Nu ştiu cum aş fi reacţionat dacă Sorana ar fi fost fiică-mea, dar cel mai probabil aş fi implorat porumbeii să nu-l mai ocolească pe Nasty.

* Iliescu Ion a ajuns ieri la Parchetul General pentru a povesti în Dosarul Mineriadelor. Fostul preşedinte s-a abţinut de la comentarii. Momentan şi-a permis, părerea mea, să-i şoptească doamnei Nina că a ieşit să cumpere pâine. Momentan.

* Închisorile din Japonia sunt pline de pensionari - au început să semene cu azilele de bătrâni. Mi-aş dori să crească şi la noi media de vârstă. Nu dau nume, se subînţelege.

* Ministrul Culturii din România, Ionuţ Vulpescu, a declarat de Ziua Culturii Naţionale că am intrat într-o epocă a derizoriului. Vai, nouă ne zici?        

Citit 510 ori Ultima modificare Luni, 16 Ianuarie 2017 17:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.