Vinovat e leul. Din Zimbabwe

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Dragnea a pozat în victima unor manipulări de tip televizorul-ştie-tot, anunţând la România TV că i-a parvenit informaţia conform căreia multinaţionalele ar fi sponsorizat mişcările de stradă. Doamne fereşte să nu iasă şi aprozarele în piaţă!

* Trump a copiat modelul de Teleorman. După ce a gafat, dând exemplul suedez care nu există, posesorul cuibului de veveriţă a pus mâna pe telecomandă - de la TV ştiam întâmplarea. Vai, sper să nu ajungă premier! A, nu Donald, el este deja preşedinte.

* Nişte IT-işti din Sibiu au creat un program pentru detectarea ştirilor false. Se aude că - sper că e doar rodul hazardului - astfel a fost blocat site-ul oficial al PSD-ului.

* Populaţia Venezuelei pare să fi descoperit dieta-minune: în 2016, inşii de rând au slăbit în medie cu opt kilograme. Evident, din cauza foametei. Precizare pentru distinsul domn Tăriceanu - boss, nici Venezuela nu este în Uniunea Europeană din care ai vrea să ne scoţi matale. Ce trestie!

* Cel mai mult mi-a plăcut ştirea conform căreia şi brăilenii au protestat faţă de politica Guvernului Grindragnea. Acum două nopţi, dacă nu cumva m-au dezinformat agenţiile de presă (era o ironie, doar Livache o poate lua în serios)... Astfel, mi-a fost ucisă gluma care a făcut furori în primele zile de furie post-OUG 13: „Incredibil, iată câtă lume este în stradă la această oră! La Bucureşti 100.000, la Timişoara 35.000, la Cluj 40.000, iar la Brăila 180.000. De locuitori.”

* În judeţul Zimbabwe (e puţin mare mare decât Teleorman), tovarăşul Mugabe Robert aruncă breaking-news-ul: în 2018, când va împlini 94 de ani, va candida din nou pentru cea mai înaltă funcţie din stat. E cam singurul în măsură s-o facă, ne transmite simpaticul dictator. O fi aflat şi el tot de la televizor că nu va avea contracandidaţi. Isărescu de la ei s-ar grăbi să dea vina pe leu.

* Mâine va fi anunţat noul ministru al Justiţiei. Carevasăzică, doamna Birchall a avut un interimat scurt. Poate prea scurt.

Citit 692 ori Ultima modificare Luni, 20 Februarie 2017 17:26

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.