Stan şi Dobre au făcut spectacol la Bucureşti, certându-se în faţa colegilor de partid
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Stan şi Dobre au făcut spectacol la Bucureşti, certându-se în faţa colegilor de partid
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Marius Stan şi Victor Paul Dobre şi-au aruncat cuvinte grele, sub privirile liderilor naţionali


Validarea candidaturii lui Sorin Dănăilă pentru Colegiul 9 din municipiul Galaţi, în cadrul Biroului Politic Naţional al PNL, desfăşurat săptămâna aceasta, la Bucureşti, a reprezentat un nou pretext pentru ca primarul Marius Stan şi deputatul Victor Paul Dobre să se „faulteze” verbal, sub privirile a zeci de liberali.

Cotidianul "Puterea" a relatat disputa dintre cei doi gălăţeni, iar surse din PNL Galaţi ne-au confirmat veridicitatea celor consemnate de publicaţie. "Edilul Galaţiului i-a reproşat lui Victor Paul Dobre că Dănăilă nu are susţinere şi i-a mai spus că este propus de fapt pentru că îl tot plimbă pe la Bucureşti pe Dobre. După care Dobre a început să ţipe la el şi i-a spus că nu şi-a mai plătit cotizaţia la partid de câteva luni şi că nici nu vine la şedinţele de partid. Dănăilă era în sală, pentru că Dobre l-a adus la şedinţă. În tot acest timp, s-a mai gândit şi Adomniţei de la Iaşi să intervină, dar i-a închis gura repede Victor Paul Dobre, care i-a zis să tacă, pentru că e şef de filială de două ore şi habar nu are despre ce vorbeşte (n.r. - Cristian Adomniţei a fost ales preşedinte PNL Iaşi, sâmbătă). Apoi, a calmat spiritele Crin Antonescu (…) Din câte am văzut, au şi plecat împăcaţi”, a declarat un parlamentar PNL pentru cotidianul citat.

Deşi primarul Marius Stan a votat împotriva candidaturii lui Sorin Dănăilă, conform unor surse din administraţie, alegerea liberalilor pentru Colegiul 9 Galaţi a fost, în final, validată.

Citit 4198 ori Ultima modificare Joi, 10 Aprilie 2014 17:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.