Pluguşorul lui Nicolae Rainea pentru Marius Stan "demolatorul" (VIDEO)

Pluguşorul lui Nicolae Rainea pentru Marius Stan "demolatorul" (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Decanul de vârstă al Consiliului Local, social-democratul Nicolae Rainea, s-a ţinut de cuvânt, după conflictul verbal cu primarul Marius Stan. A venit la şedinţa Legislativului local cu un plasture, aşa cum a promis, dar nu pe gură, ci pe frunte. Lăsând gluma la o parte, Rainea era pansat pe frunte. Fostul arbitru a lăsat-o focului de supărare şi a ţinut să-i ureze pe aleşi, chiar dacă mai e destul până la Anul Nou. „Sper să vă placă, eu am fost învăţat şi cu aplauzele şi cu huiduielile. Aşa că, de-o fi una, de-o fi alta, le-oi suporta pe toate”, a spus Rainea.

Scuzându-se că n-are nici „costum de urător”, nici alai, i-a rugat pe colegi să-l ajute: „Când spun mânaţi măi, trebuie să mă ajutaţi, să strigaţi: «Hăi!»”, a spus Rainea. Consilierul şi-ar fi dorit o probă de „Hăi-hăi!”, dar colegii au spus că sunt pregătiţi. Pentru că Rainea nu a spus Pluguşorul, ci l-a citit, consilierul Hristache Bogatu a clopoţit pentru el. Din păcate, colegii, deşi s-au amuzat, nu prea l-au ajutat la „Hăi!”, chit că i-a ameninţat: „Slab, slab de tot! Mai cu viaţă, mai cu viaţă, că vă dau cartonaşul! Hai şi voi, opoziţia!”.

Ironic, Rainea a atacat pe rând cam toate problemele Galaţiului, iar ţinta a fost primarul Marius Stan. Dar să-i dăm cuvântul, cu precizarea că urarea a fost extrem de lungă şi doar vom spicui din ea:

Aho, aho!

"Gropile s-au astupat,/ Ici şi colo s-au plombat,/ Însă oful cel mai mare:/ la Elice-i grotă mare./ Ca-n balada lui Manole,/ Parcă e pământ pe role./ Zi de zi se astupa,/ Însă noaptea se surpa./ Ca să rezolve situaţia/ A închis, nene, circulaţia./ Ca soluţie firească,/ Gropile să ocolească!/ Ce să mai spun, bădie,/ asta da inginerie!", a recitat Rainea.

"Fără boi la demolat"

"Într-o noapte s-a visat,/ Un oraş modernizat,/ Fără chioşcuri şi garaje,/ Şi dughene şi bagaje./ Într-o joi s-a apucat,/ fără boi la demolat,/ Promiţând în acel loc,/ şi parcări şi parc de joc./ Demolarea s-a făcut,/ Restul nu a apărut./ Oamenii le cam duc dorul,/ Trăiască demolatorul!/ Pentru asta, măi, flăcăi,/ Ia strigaţi cu toţii: Hăi!/ În final, avem urare/ pentru acela pe care/ Gălăţenii l-au votat/ Patru ani pentru mandat./ Fără multe exhibiţii/ Să se facă investiţii./ Ca să realizaţi mandatul/ Terminaţi cu demolatul!", l-a îndemnat Rainea pe Marius Stan. Primarul doar a zâmbit...

Ancuta/poze2014/CL10 dec/ rainea plugusor

Citeşte şi: Serbările Galaţiului, motiv de SCANDAL între Marius Stan şi Nicolae Rainea

 

Citit 2718 ori Ultima modificare Vineri, 12 Decembrie 2014 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.