Modernizarea STRĂZII Mihai Bravu, scoasă la LICITAŢIE

Modernizarea STRĂZII Mihai Bravu, scoasă la LICITAŢIE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Galaţi a lansat invitaţia de participare la licitaţie pentru lucrările de modernizare a străzii Mihai Bravu, tronsonul cuprins între strada Basarabiei şi strada Gării – Gara CFR. Reabilitarea urbană a acestui segment de 0,613 km nu trebuie să dureze mai mult de nouă luni, iar perioada de garanţie a lucrărilor este de cinci ani. Pe această arteră se vor executa: lucrări de dezafectare a liniilor de tramvai şi demontare a reţelei de contact, drumuri, alimentare cu apă, reabilitare a iluminatului stradal, ridicarea la cotă a căminelor, canivouri reţele curenţi slabi şi reabilitarea structurii reţelei de canalizare.

Municipalitatea aşteaptă ofertele până pe 28 ianuarie. Procedura de atribuire se va desfăşura pe criteriul tehnico-economic, cu asistenţă de specialitate din partea Băncii Europeane pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), valoarea finală urmând să fie stabilită prin licitaţie.

Reamintim că strada Mihai Bravu va fi reabilitată cu fonduri din creditul în valoare totală de 100 de milioane de lei contractat de Primărie de la BERD. Având în vedere condiţiile de rambursare impuse de bancă pentru prevenirea unor costuri adiacente, valoarea estimată a investiţiei, care ia în considerare şi derularea lucrării pe un termen cât mai scurt, este estimată la 8,9 milioane de lei. Autorităţile s-au raportat la la preţul unitar al modernizării axei Oţelarilor – Stadionului - Frunzei - Asachi.

Citeşte şi: Ce INVESTIŢII demarează PRIMĂRIA Galaţi până la finalul anului

Citit 1919 ori Ultima modificare Joi, 18 Decembrie 2014 19:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.