Superkombat politico-administrativ între Nicuşor Ciumacenco şi Primăria Galaţi

Superkombat politico-administrativ între Nicuşor Ciumacenco şi Primăria Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De câteva luni încoace, copreşedintele Organizaţiei Municipale PNL Galaţi, Nicuşor Ciumacenco, vrea să demonstreze că Primăria „sifonează banii publici”. Primăria, însă, nu prea îl bagă în seamă.

Miercuri, 14 ianuarie, Ciumacenco a ieşit într-o conferinţă de presă, de această dată pentru a adresa administraţiei locale câteva întrebări legate de Superkombat World Grand Prix, eveniment organizat pentru ajutorarea sinistraţilor din zonele inundate în septembrie 2013, şi de Gala de Box WBO, din februarie 2013, pentru care, potrivit Curţii de Conturi, Primăria nu a prezentat documente justificative legate de cheltuieli. În acest caz, Curtea de Conturi a sesizat o abatere de peste 1 milion de lei. Copreşedintele organizaţiei municipale PNL a întrebat Primăria câţi reprezentanţi locali au plecat în oraşul italian Carrara, pentru a promova evenimentul sportiv caritabil, pe ce bani şi cine a plătit, dar şi câte primării din cele inundate au primit ajutor, în ce a constat acesta şi care au fost veniturile obţinute.

Tirada lui Ciumacenco pare să nu atingă însă nici măcar colţul sediului Primăriei, pentru că purtătorul de cuvânt al instituţiei, Emanuela Turcu, ne-a spus clar şi succint: "Nu comentăm declaraţiile domnului Ciumacenco". În legătură cu abaterile constatate de Curtea de Conturi, potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei, instituţia a contestat raportul în instanţă.

Citit 1396 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Ianuarie 2015 19:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.