Hangarul elicopterului SMURD, supus votului pentru a cincea oară şi APROBAT

Hangarul elicopterului SMURD, supus votului pentru a cincea oară şi APROBAT
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aleşii judeţeni ai Galaţiului au modificat, luni, 9 martie, pentru a cincea oară în mai puţin de un an, hotărârea Consiliului Judeţului (CJ), din luna aprilie a anului trecut, privind preluarea unei suprafeţe de teren de la Poliţia de Frontieră pentru construcţia hangarului destinat elicopterului SMURD.

După cum v-am informat, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a întors din drum, din nou, actul normativ adoptat de CJ. De această dată, forului legislativ judeţean i s-a cerut să precizeze, negru pe alb, că dacă nu va finaliza investiţia, în cinci ani de la data intrării în posesia terenului, sau dacă nu se respectă scopul pentru care l-a preluat, atunci terenul revine în domeniul public al statului şi în administrarea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră.

Pentru ca CJ să poată demara investiţia este nevoie ca Guvernul să adopte o hotărâre prin care să aprobe trecerea terenului din „ograda” MAI în cea a CJ. Rămâne de văzut în cât timp Executivul va da undă verde solicitării gălăţenilor.


CITEŞTE ŞI: Concesiuni verificate de Camera de Conturi

Citit 1137 ori Ultima modificare Luni, 09 Martie 2015 22:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.