ALEGERI LOCALE 2016 - FUNCȚIA DE PRIMAR al municipiului Galați/ Ce spune MARIUS STAN despre înfrângerea suferită

ALEGERI LOCALE 2016 - FUNCȚIA DE PRIMAR al municipiului Galați/ Ce spune MARIUS STAN despre înfrângerea suferită
Evaluaţi acest articol
(46 voturi)

„Nu este o bucurie când pierzi! Este mai mult decât evident. Ştiam de când am intrat în această lupta că pot pierde, dar mai ştiam şi că, dacă nu lupt, am pierdut deja! Mă bucur că împreună cu un partid mic, dar onest, am dat frisoane celor două mari partide, obligându-le la mobilizare pe toate fronturile (vizibile şi mai puţin vizibile).

E păcat, mare păcat ,că pe gălăţeni nu i-a interesat Galaţiul, lăsând soarta lui pe mâinile nucleelor dure ale celor doua partide.

S-a confirmat încă odată că prezenţa mică la vot permite partidelor mari să stabilească ele şi numai ele soarta gălăţenilor.

Stimaţi gălăţeni care nu aţi fost la vot aveţi dreptul, dar şi obligaţia de a tăcea atunci când nu vă convine ceva!

Vreau să mă adresez celor cărora le pasă de Galaţi şi să le mulţumesc pentru onoarea pe care mi-au acordat-o, aceea de a fi reprezentantul lor, şi să le spun că sunt mândru de realizările mandatului încredinţat.

Cum însă nimeni nu e perfect, probabil că nici eu nu am fost. De un lucru vreau să fie siguri: tot ceea ce am făcut, am făcut cu dorinţa de a dezvolta oraşul acesta uitat de politicieni şi de autorităţile centrale. Sper să-i fi trezit pe o parte din aceştia.

Aş vrea să le mulţumesc celor care au fost alături de mine în această campanie (nu mulţi). Nu-i nominalizez pentru a nu nedreptăţi pe cineva, dar au fost nişte oameni minunaţi.

Aş vrea să mulţumesc familiei că m-a susţinut şi suportat de-a lungul celor patru ani (cei mai grei din carieră).

Şi pentru că ştiu să pierd şi să-mi asum pierderea, vreau să-l felicit pe câştigător şi să-i doresc să realizeze infinit mai multe decât mine în interesul şi folosul Galaţiului. Este un oraş care o merită din plin! Cu aceeaşi dragoste pentru Galaţi, Marius Stan”, ne-a transmis, în mesajul remis redacţiei, candidatul UNPR pentru încă un mandat de primar.

Citit 31585 ori Ultima modificare Luni, 06 Iunie 2016 22:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.