Unde va fi BIROUL PRIMARULUI Ionuţ Pucheanu? (FOTO)
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Negri

Unde va fi BIROUL PRIMARULUI Ionuţ Pucheanu? (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Răspunsul imediat la această întrebare ar fi "în încăperea de la ultimul etaj al Primăriei municipiului Galaţi, în care şi-au avut biroul primarul Marius Stan şi, înaintea lui, Dumitru Nicolae şi Eugen Durbacă". Numai că, spre deosebire de predecesorii săi, Ionuţ Pucheanu, primarul ales al Galaţiului, nu va rămâne prea mult în acest birou. Şi asta pentru că, la finele anului, ar trebui să se mute în biroul din noua Primărie, aflată în acest moment în construcţie.

Un birou care va fi situat la ultimul etaj al construcţiei, cu o terasă generoasă şi o panoramă pe măsură. De unde ştim? Păi chiar de la primarul în exerciţiu, Marius Stan, care, în ultima zi a campaniei electorale, s-a dus în vizită de lucru pe şantierul noii Primării.

La momentul respectiv, edilul s-a declarat mulţumit de lucrări: "Ritmul lucrărilor este unul mai mult decât intens. Cred că termenul de finalizare, luna decembrie, va fi respectat. Un sediu de care, evident, oraşul avea nevoie, măcar prin prisma faptului că cei 16.000 de euro plătiţi lunar pentru chirie la actualul sediu, plus utilităţi, însemnau foarte mulţi bani, care nici măcar nu asigurau o funcţionalitate normală a Primăriei. E necesar atât pentru noi, cât şi pentru gălăţeni, care vor beneficia de cu totul alte condiţii, de un ghişeu unic. Faptul că avem şi două niveluri de parcare subterană, însumând 114 locuri, asigură accesul facil al celor care au treabă la Primărie. După orele de program, parcarea va fi deschisă publicului", a declarat Marius Stan.

Revenind la întrebarea din titlu, unde va fi biroul lui Ionuţ Pucheanu? Acolo unde a hotărât Marius Stan. Asta, desigur, dacă tânărul primar ales nu va interveni în planul de şantier şi nu-şi va alege un alt birou.

Citit 7767 ori Ultima modificare Joi, 16 Iunie 2016 19:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.