Migraţia de toamnă | Încă un partid a trecut la ALDE

Migraţia de toamnă | Încă un partid a trecut la ALDE
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Preşedintele executiv al ALDE Galaţi, Cristian Dima, a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, că, după filiala gălăţeană a Partidului România Unită (PRU), o altă formaţiune politică locală li s-a alăturat liberalilor - Partidul Puterii Umaniste Social-Liberal (PPU-SL). Această formaţiune, care s-a desprins din fostul PC, şi-ar putea reîntâlni, astfel, foştii colegi de partid reuniţi acum în ALDE.

Alături de Cristian Dima, s-au aflat liderii organizaţiilor municipală, Gabriel Cînepă, şi de tineret, Sebastian Golomoz, secretarul general al partidului, Pompiliu Comşa, fiind plecat la o reuniune la Durău.

"Am venit în ALDE deoarece aici se afirmă libertatea individuală ca temei al oricărei organizaţii: sociale, politice, culturale. Totodată m-au convins să vin în ALDE obiectivele majore pe care le-am găsit aici - combaterea corupţiei, combaterea discriminării şi susţinerea tinerei generaţii. Partidul din care provin, PPU-SL, a reprezentat prima mea experienţă politică şi ţin să precizez că acesta provine, la rândul lui, din PC. În trecerea mea de la PP-USL la ALDE, m-au însoţit cinci organizaţii locale şi 50 de membri, urmând să vină şi alte persoane", a declarat Sebastian Golomoz.

"Constant avem membri PPU-SL care îşi fac adeziune la noi. S-au despărţit de fostul PC, dar acum se regăsesc cu mare plăcere în zona liberală din ALDE. Suntem în continuare în proces de evaluare a organizaţiilor şi a membrilor pe care îi mai au în localităţile judeţului Galaţi. Sunt oameni valoroşi, persoane foarte onorabile", a declarat Cristian Dima.

Citit 3758 ori Ultima modificare Joi, 22 Septembrie 2016 19:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.