Ce amenzi a mai dat Garda de Mediu

Ce amenzi a mai dat Garda de Mediu
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Garda de Mediu Galați continuă să dea publicității rezultatele unor acțiuni pe care le desfășoară în județ. Sunt menționate amenzile și motivele care au dus la ele, fără a fi însă publicate și numele firmelor găsite în neregulă.

Astfel, la o unitate din domeniul agricol, "au fost luate măsuri ferme în ceea ce privește gestionarea substanțelor periculoase, asigurându-ne că acestea sunt depozitate corect și în ambalaje conforme. De asemenea, au fost identificate și eliminate deșeuri amestecate, contribuind astfel la promovarea unei practici responsabile în domeniul gestionării deșeurilor. În paralel, a fost aplicată o sancțiune în cuantum de 40.000 de lei, pentru nerespectarea normelor în vigoare".

Într-un alt caz, un camion al unei firme de construcții "nu respecta normele privind acoperirea adecvată a încărcăturii în tranzit", generând "praf și disconfort în mediul înconjurător". Amenda a fost de 5.000 de lei, plus alte măsuri stabilite pentru organizarea și funcționarea șantierului.

Citit 1021 ori Ultima modificare Vineri, 19 Aprilie 2024 10:31

1 comentariu

  • postat de Gogu
    Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 06:22
    109.99.238.***
    Cand vom vedea si controale la Primarie, Gospodarire Urbana, Ecosal, Apa Canal, Transurb, etc? Numai daca ajung in cimitire sau groapa de gunoi, inspectorii pot da zilnic amenzi...
    0
    2

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro