Două zile de spectacole şi filme - Horaţiu Mălăele vine la Galaţi, de Ziua Dunării

Două zile de spectacole şi filme - Horaţiu Mălăele vine la Galaţi, de Ziua Dunării
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Două zile de spectacole de teatru, concerte de muzică pop, etno-rock şi folclorică, dar şi proiecţii de film constituie programul manifestărilor speciale, organizate de Primăria municipiului Galaţi, pentru a celebra Ziua Internaţională a Dunării. Evenimentele, anunţă municipalitatea, se vor desfăşura în zona Parcului ”Viva”, în zilele de 28 şi 29 iunie, şi costă aproximativ 130.000 lei. Iată, oră cu oră, agenda distracţiei, aşa cum ne-a comunicat-o Biroul de presă al Primăriei.

Duminică, 28 iunie, programul de distracţie începe la ora 14,00, cu spectacole pentru copii. Două ore mai târziu, de la ora 16,00, este programat un concert de muzică şi dansuri folclorice, susţinut de Ansamblul „Transilvania”. De la ora 19,00 şi până la ora 20,30, puteţi asista la un concert etno-rock, susţinut Adrian Naidin şi Ionuţ Micu (ex-Phoenix). Vedeta incontestabilă a serii va fi actorul Horaţiu Mălăele, care va susţine un spectacol de la ora 20,30. De la ora 21,15 şi până la 22,30, este programată proiecţia filmului ”Funeralii fericite”, o comedie în regia lui Horaţiu Mălăele, cu o distribuţie de excepţie: Horaţiu Mălăele, Crina Semciuc, Florin Zamfirescu, Adriana Şchiopu, Tudorel Filimon, Dorina Lazăr etc.

Luni, 29 iunie, programul de distracţie începe la ora 19,00, cu un recital ”La Musica Orchestra” - partituri celebre şi muzică de film. De la ora 20,30 şi până la ora 22,00, gălăţenii vor avea parte de un recital Valentin Boghean & Band, din Republica Moldova. Seara se va încheia cu proiecţia filmului documentar ”Dunărea - Amazonul Europei”.

Mai modest decât anul trecut

Programul este incomparabil mai modest decât anul trecut, când am avut parte de trei seri de spectacole în aer liber, în cadrul Festivalului "Dunărea noastră", pentru care Primăria a plătit firmei SC Fun Time Production SRL din Bucureşti 803.466 de lei, fără TVA. În cadrul megaevenimentului dedicat Dunării, am avut parte de concertele unor trupe cu nume sonore, DJ Project, 3 Sud Est, Voltaj, Vama şi Compact, dar şi de un duel pirotehnic între România şi Austria, cu focuri de artificii lansate de pe o barjă din mijlocul fluviului.

Citit 3133 ori Ultima modificare Joi, 25 Iunie 2015 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.