Incredibil de dureros! Bară în loc de golul victoriei, ricoșeu cu ghinion și înfrângere în ultima secundă

Incredibil de dureros! Bară în loc de golul victoriei, ricoșeu cu ghinion și înfrângere în ultima secundă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Echipa de handbal feminin CSU Danubius a pierdut cu un ghinion teribil partida din deplasare cu HC Dunărea Brăila, scor 20-19, din prima etapă a returului Ligii Naţionale.

Condusă la pauză cu 12-7, formația gălăţeană a făcut o repriză secundă de senzaţie, revenind uluitor de la o diferenţă de şapte goluri (17-10 în min. 37). Timp de 21 de minute, CSU Danubius a primit un singur gol, a egalat în min. 55 (18-18) şi chiar a preluat conducerea (scor 18-19) când mai erau două minute şi jumătate.

Însă, sportul este extrem de nedrept uneori. Dunărea Brăila a egalat în ultimul minut, iar CSU Danubius a avut atacul pentru golul victoriei. Antrenorul Valeriu Costea a cerut time-out, le-a cerut jucătoarelor sale să nu arunce mai devreme de ultimele trei secunde şi totuşi, când mai erau cinci secunde, tânăra extremă stânga Andreea Mihart (18 ani) şi-a asumat responsabilitatea şutului, dar a aruncat în bară! Atât de aproape de a fi eroina echipei şi termină la polul opus, cu povara ratării! De parcă n-ar fi fost de ajuns norocul echipei din Brăila, din bară mingea a ricoşat direct în braţele unei jucătoare de la gazde, care astfel au avut timp să plece pe contraatac şi în ultima secundă au marcat golul victoriei: 20-19 în loc de un foarte posibil 19-20 sau măcar mult mai firescul 19-19!!! „Nu pot să cred că am pierdut. Tinereţea, implicit lipsa de experienţă, ne-a costat rău”, a declarat Costea, după durerosul final.

A fost ca un film în reluare, pe care l-am văzut prima dată în septembrie 2016: Danubius pierdea acasă, scor 24-25, cu golul înfrângerii luat tot în ultima secundă, după ce cu şapte secunde înainte a ratat aruncarea care i-ar fi putut aduce victoria. Cu cine? Desigur, cu Dunărea Brăila!

Citit 3358 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018 20:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.