Oţelul îşi reconfirmă antrenorul principal

Oţelul îşi reconfirmă antrenorul principal
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Chiar dacă rezultatele şi jocului echipei au fost dezamăgitoare în primele două etape din retur, iar mare parte dintre spectatorii prezenţi la ultimul meci au cerut demisia conducerii tehnice, cei din fruntea SC Oţelul au anunţat, marţi, că antrenorul principal Alexandru Ciobanu rămâne în funcţie.

Conducerea Suporter Club Oţelul Galaţi a avut, ieri, prin intermediul unui comunicat, prima reacţie publică oficială după meciul de sâmbătă, terminat doar la egalitate, scor 0-0, cu CSM Focşani. Esenţa informării o reprezintă faptul că nu se trece la schimbarea antrenorului pirncipal, cerută de mare parte a publicului de la ultimul meci, chiar şi în cazul ratării obiectivului, promovarea.

"Conducerea clubului este conștientă de rezultatele nesatisfăcătoare ale echipei de seniori în acest început de retur, însă va milita pentru continuitate, motiv pentru care întărim sprijinul acordat antrenorului principal Alexandru Ciobanu, chiar și în eventualitatea în care obiectivul anunțat în acest sezon va fi compromis. Stafful tehnic va avea în continuare misiunea de construi o echipă competitivă și practicarea unui fotbal atractiv și calitativ", se precizează în comunicat.

După cum se observă, cel puţin la nivel declarativ şi oficial, încă nu s-a renunţat la obiectivul iniţial, promovarea, despre compromiterea acestuia vorbindu-se doar ca posibilitate în viitor. Astfel, afirmaţiile preşedintelui Cornel Moisescu, făcute într-o postare pe pagina sa de Facebook, cum că obiectivul se schimbă în ocuparea locurilor 1-3 şi formarea unei echipei competitive pentru sezonul următor, rămân doar un punct de vedere personal.

Cu Alexandru Ciobanu antrenor principal, Oţelul a disputat şapte meciuri de campionat: nici o înfrângere, trei victorii (printre care şi cea cu una dintre contracandidate la primul loc, Aerostar) şi patru rezulate de egalitate.

Oţelul, aflată pe locul al patrulea, a început returul Seriei I din Liga a III-a la numai două puncte în urma ocupantei primului loc, Aerostar Bacău, dar distanţa s-a mărit la şase puncte, respectiv, cinci puncte faţă de a doua clasată, AFC Csikszereda, după ce ambele meciuri din retur au fost încheiate la egalitate, fără gol marcat (0-0).

În următoarea etapă, Oţelul ar urma să evolueze, sâmbătă, pe terenul formaţiei Bucovina Rădăuţi (locul 6), una dintrte echipele bune ale seriei, care a fost învinsă greu acasă, acum două runde, de Aerostar, scor 0-1, printr-un gol marcat spre final, iar în etapa trecută a câştigat în deplasare, 2-1 la Hărman.

 
Citit 3020 ori Ultima modificare Marți, 20 Martie 2018 18:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.