FOTBAL. Echipele gălăţene, în deplasare. Penultima etapă a turului în Liga 3

FOTBAL. Echipele gălăţene, în deplasare. Penultima etapă a turului în Liga 3
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În penultima etapă a turului din al treilea eşalon, ambele echipe gălăţene vor evolua în deplasare, astăzi, de la ora 14,00. Oţelul va juca la Râmnicu Sărat, în faţa unui adversar modest, în timp ce Sporting Lieşti are un meci foarte greu, cu Ştiinţa Miroslava, formaţie care încă speră să se poată implica în lupta pentru primul loc.

Cel puţin teoretic, cei de la Oţelul ar trebui să-şi facă uşor meciul cu CSM Rm. Sărat, diferenţa mare de valoare fiind reflectată şi de clasament, adversara de astăzi a echipei gălăţene fiind doar pe locul 12, cu o singură victorie până acum. De altfel, cei de la CSM Rm. Sărat au luat un singur punct din ultimele cinci jocuri şi în mod normal, oricât de extra-motivaţi ar fi pentru a-şi ajuta vecina din judeţ, SCM Gloria Buzău, n-ar avea potenţial să pună probleme. Alin Pânzaru, antrenorul Oţelului, crede că echipa sa îşi poate face meciul uşor, abordându-l cu profesionalism „Sunt de ceva vreme în cădere, dar au totuşi câţiva jucători cu experienţă care ne pot pune probleme dacă nu suntem atenţi. Abordând jocul cu concentrare maxima, ni-l putem face uşor”, a spus tehnicianul gălăţean. Acesta nu va putea conta la această partidă pe Sălăgeanu, suspendat în urma eliminării din runda trecută, şi Chiriac, accidentat.

În schimb, Sporting Lieşti (locul 8) are un meci la polul opus, foarte dificil şi din care are mare nevoie de măcar un egal pentru a nu se îndepărta prea mult de obiectiv, zona primelor cinci clasate. Formaţia antrenată de Ionuț Niculcea va juca pe terenul echipei de pe locul trei, Ştiinţa Miroslava. Adversara trupei din Lieşti şi-a câştigat ultimele şase partide, serie cu care a reînceput să spere că se poate alătura celor de la Oţelul şi SCM Gloria Buzău în lupta pentru şefie. Astfel, pe lângă propriul interes, Sporting ar putea să şi clarifice mult lucrurile la vârf în cazul unui rezultat favorabil, pe care a arătat din plin că are potenţial de a-l obţine demonstrând până acum că are.

Un alt joc interesant din acestă rundă este cel pe care SCM Gloria Buzău îl va juca acasă cu o formaţie ce în mod normal îi poate pune probleme, Foresta Suceava (locul 5).

Oţelul este pe locul doi, cu trei puncte în urma celor de la Gloria Buzău, dar aceasta din urmă are un meci în plus şi va sta în ultima etapă.

Citit 1626 ori Ultima modificare Vineri, 23 Noiembrie 2018 18:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.