Pasiune pentru roşu-alb-albastru / „Ultras” chiar şi în ziua nunţii, cu mireasa pe teren

Pasiune pentru roşu-alb-albastru / „Ultras” chiar şi în ziua nunţii, cu mireasa pe teren
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La ultimul meci de pe teren propriu susţinut de Oţelul, cel cu FC Braşov (scor 1-0), în Peluza Nord a stadionului au fost câteva minute de panică în galeria gălăţene provocate de absenţa unuia dintre membrii marcanţi: „Unde-i Ursu? A păţit ceva, că altfel nu avea cum să lipsească!”. Daniel Ursu absenta pentru prima dată după opt ani de la un meci acasă al favoriţilor. „M-a durut că am ratat primul meci după opt ani, dar n-am reuşit să-mi programez perfect pregătirile pentru evenimentul important din ziua următoare, nunta mea. Am încercat, dar au apărut lucruri urgente de rezolvat”, şi-a făcut mea culpa.

Şi-a reparat „greşeala” din plin chiar în ziua nunţii, în pauza dintre „starea civilă” şi cununia religioasă mergând cu tot alaiul pentru o sesiune foto pe gazonul stadionului Oţelului. „Poate absenţa din seara precedentă este scuzabilă, dar nu m-aş fi iertat niciodată dacă în cel mai important moment al vieţii nu aş fi trecut pe la a doua mea casă”, a mărturisit Daniel Ursu. Mirii de o parte şi cealaltă a steagului grupului de suporteri din care care el face parte, „Steel Boys”, cu câte o torţă în mână şi astfel s-a adăugat încă o fotografie de colecţie în „muzeul Oţelul” pe care-l are acasă.

Suporterul „roş-alb-albastru”, în vârstă de 27 de ani, este celebru printre ultraşi pentru casa pe care şi-a transformat-o într-un adevărat depozit de arhivă, plin cu o colecţie absolut impresionantă de publicaţii şi diverse obiecte legate de istoria echipei campioane în 2011.

CLICK AICI PENTRU A CITI ŞI DESPRE "MUZEUL OŢELULUI" DIN CASA SUPORTERULUI DANIEL URSU

Citit 3158 ori Ultima modificare Marți, 20 August 2013 16:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.