FCM Dunărea, scor de neprezentare la Suceava

FCM Dunărea, scor de neprezentare la Suceava
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În prima etapă din play-out-ul ligii secunde la fotbal, Seria I, vineri a fost programată partida dintre Rapid CFR Suceava şi FCM Dunărea Galaţi. Meciul a fost pe punctul să nu se dispute, după ce jucătorii echipei gălăţene au intenţionat joi să refuze efectuarea deplasării la Suceava. În ultimul moment, fotbaliştii antrenaţi de Costel Enache au renunţat la această formă de protest pentru că nu şi-au primit salariile de patru luni, iar pe teren au demonstrat că-şi merită banii.

FCM Dunărea a făcut un meci de senzaţie şi a obţinut cea mai categorică victorie din acest campionat, scor 3-0. Succesul gălăţenilor s-a conturat din primele 25 de minute, perioadă în care au marcat de două ori, prin Sfrijan (min. 15) şi Neagu (min. 21). În minutul trei al prelungirilor, pe contraatac, juniorul Valentin Ion a înscris cu un şut imparabil de la 20 de metri, astfel că, în loc de abandon şi 3-0 prin neprezentare pentru gazde, s-a terminat cu acelaşi scor, dar în sens invers: 0-3.

Într-un alt meci al acestei etape, CF Brăila a pierdut acasă, 0-2 cu Unirea Tărlungeni, astfel că FCM Dunărea s-a apropiat la patru puncte de locul al treilea în play-out, ultima poziţie de pe care se poate evita retrogradarea.

Citit 1781 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Aprilie 2014 11:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.