Doi HOCHEIŞTI ucraineni la CSM Dunărea

Doi HOCHEIŞTI ucraineni la CSM Dunărea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După plecările jucătorilor finlandezi şi a cehului Michal Jeslinek, o parte din locurile „ocupate” de jucători străini la CSM Dunărea au rămas libere. Pentru fortificarea lotului în perspectiva meciurilor decisive din ultima parte a campionatuluii, au fost aduşi în probe doi jucători din Ucraina.

Vitali Donika, un atacant în vârstă de 32 de ani, şi Konstantin Rybenko (31 de ani) - apărător, au lăsat o impresie foarte bună celor din stafful tehnic, astfel că vor fi legitimaţi.

Donika şi-a început cariera la Lidenka Kiev şi a mai jucat la Sokol, Kristali Saratov şi Donbas Denstsk. Rybenko a s-a lansat la Sokil Kiev, a mai jucat la Kryla Sovetov, Dinamo Kiev şi vine de la Beyabarya Atyrau (Kazahstan). Ambii au numeroase meciuri în echipa naţională a Ucrainei.

Mihai Brandabur, directorul general al clubui, a spus că mai sunt asteptaţi în probe şi alţi trei jucători ucrainieni, primul dintre aceştia fiind aşteptat să ajungă astăzi în Galaţi, a spus  al dunărenilor. 

În acest moment în lotul echipei gălăţene se regăsesc trei jucători străini, cehii Adam Rasner şi Ladisalv Rytnauer, cât şi slovacul Adrian Palak.

Altfel, antrenorul principal Marius Trandafir este plecat la echipa naţională Under 20, al cărei selecţioner este, astfel că directorul Mihai Brandabur îi ţine locul la antrenamentele echipei.

Citit 542 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Iulie 2015 10:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.