SIMONA HALEP, prima VICTORIE pentru România la Galați. Garbine Muguruza a PUNCTAT pentru Spania (FOTO)
Foto: Foto Sonia Baciu

SIMONA HALEP, prima VICTORIE pentru România la Galați. Garbine Muguruza a PUNCTAT pentru Spania (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE, 16,48: Irina Begu s-a aflat într-o zi nefastă, a avut multe greşeli neforţate şi a pierdut meciul cu Garbine Muguruza, scor 3-6, 2-6. România - Spania, 1-1 după prima zi.


Jucătoarea numărul 1 a echipei României, Simona Halep, a deschis, astăzi, 7 februarie, partida cu Spania din Fed Cup cu o victorie impresionantă prin calitatea ridicată a jocului și superioritatea uriașă față de adversară, Silvia Soler-Espinosa. Agresivă, mereu ofensivă, cu foarte multe puncte câștigătoare, Halep s-a impus cu 6-2, 6-1, după numai o oră și 11 minute.

Am avut foarte mari emoţii. Am jucat bine, am făcut un meci complet, am avut o tactică bună de la început. Publicul a fost minunat”, a declarat Simona Halep.

La acest meci a asistat şi preşedintele României, Klaus Iohannis, venit la invitaţia Simonei Halep. Acesta a plecat din Galaţi imediat după încheierea meciului susţinut de Halep.

Tribunele sunt pline, Patinoarul devenit arenă de tennis arată superb, la fel cum e şi comportamentul publicului.

În al doilea meci al zilei, Irina Begu joacă cu Garbine Muguruza, jucătoarea numărul 1 din echipa Spaniei.

Duminică, 8 februarie, de la ora 12,00, va avea loc duelul dintre liderele celor două formaţii, Halep şi Muguruza, urmat de cel dintre Begu şi Soler-Espinosa. Apoi, în funcţie de scorul general din acel moment, va avea loc partida de dublu în care pentru România sunt anunţate în echipă Monica Niculescu (57 WTA) şi Alexandra Dulgheru (95 WTA), iar pentru Spania - Lara Arruabarena (86 WTA) şi Anabel Medina Garrigues (499 WTA). Dacă învingătoarea este deja stabilită înaintea acestui meci, este posibil ca „dublul” să nu se mai joace. (15,17)


CITEŞTE ŞI: SIMONA HALEP LA GALAŢI/ Preşedintele Klaus Iohannis şi Ion Ţiriac au venit la FED Cup (VIDEO)

Citit 1871 ori Ultima modificare Luni, 09 Februarie 2015 19:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.