LANSARE DE CARTE la Centrul Cultural ”Dunărea de Jos”. Galaţiul istoric în 2.000 de pagini!

LANSARE DE CARTE la Centrul Cultural ”Dunărea de Jos”. Galaţiul istoric în 2.000 de pagini!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Nu un roman fluviu, ci o antropologie, o istorie a locurilor noastre în patru volume foarte groase, bogat ilustrate, semnată de cercetătorul gălăţean Săndel Dumitru, este bogata ofertă a lansării de carte care va avea loc vineri, 9 septembrie, de la ora 12,00, în Salonul Artelor din clădirea Centrului Cultural „Dunărea de Jos” de pe strada Domnească nr.61.

„Din dorinţa de a restitui o parte din patrimoniul cultural-istoric al oraşului Galaţi, Centrul Cultural „Dunărea de Jos” vă adresează invitaţia de a participa la lansarea antologiei documentare „Galaţiul, aşa cum mi-l amintesc” - autor Săndel Dumitru”, spun organizatorii. Vor fi prezenţi scriitori şi publicişti precum Zanfir Ilie, managerul Bibliotecii „V. A. Urechia”, criticul tecucean Ionel Necula, publicistul Pompiliu Comşa, cercetătorii Costin Croitoru şi Tudose Tatu.

„Cele peste 2.000 de pagini de istorie literară fac parte dintr-un proiect editorial al Consiliului Judeţean Galaţi, început în 2015, preluat şi finalizat în 2016 de Editura Centrului Cultural Dunărea de Jos”, aflăm din aceeaşi sursă.

Citit 1310 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Septembrie 2016 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.