Carnagiu cu gălăţeni pe o şosea germană. O tânără familie a pierit între două tiruri

Carnagiu cu gălăţeni pe o şosea germană. O tânără familie a pierit între două tiruri
Foto: LZ.de
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Patru gălăţeni aflaţi într-un microbuz au murit pe loc după ce vehiculul a fost strivit de două tiruri româneşti, încărcate cu marfă. Tragedia s-a petrecut pe o autostradă cu direcţia Dortmund. Microbuzul în care se aflau gălăţenii aparţinea unei tinere familii, care avea o mică formă de transport.

În imagine, Mirela şi Ionuţ, anul trecut, în ziua nunţii (Foto: Arhiva personală)

Mirela şi Ionuţ aveau amândoi 27 de ani şi se căsătoriseră anul trecut, în primăvară. Îşi făcuseră o mică firmă de transport din România către diverse destinaţii din Europa şi săptămâna trecută au avut o cursă spre Gemania. Se pare că tânăra ar fi vrut, pentru prima dată, să-şi însoţească soţul la drum, să vadă cum este. Nu aveau de unde să ştie că drumul avea să le fie frânt dramatic, nu departe de destinaţie, într-un cumplit accident pe autostrada A44, între Lichtenau și intersecția Bad Wünnenberg-Haaren. Microbuzul în care se aflau cei doi soţi şi încă trei persoane a fost surprins între două tiruri, tot româneşti, unul încărcat cu cherestea şi unul cu băuturi. Patru dintre cei cinci ocupanţi ai autoutilitarei din Galaţi nu au avut nicio şansă.

Morţi fără vină 

Potrivit presei germane, tragedia s-ar fi petrecut pentru că şoferul camionului încărcat cu lăzi cu băuturi ar fi lovit în plin microbuzul marca Opel Vivaro, aflat în spatele camionului cu cherestea. Potrivit anchetatorilor, la faţa locului nu s-ar fi găsit nicio urmă de frânare, ceea ce explică forţa impactului care a distrus maşina în care se aflau gălăţenii. Doar unul dintre pasageri a scăpat cu viaţă, ceilalţi fiind declaraţi decedaţi de echipajele de intervenţie sosite la faţa locului. Vestea tragediei a căzut ca un trăsnet asupra familiilor celor decedaţi, care aşteaptă acum, în ţară, trupurile neînsufleţite pentru a le putea înmormânta creştineşte.

Citit 3105 ori Ultima modificare Marți, 15 Septembrie 2020 09:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.