Răniți în cursa cu tauri de la Pamplona

Răniți în cursa cu tauri de la Pamplona
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cel puţin doi participanţi au fost răniţi, marţi, în timpul celei de-a treia curse cu tauri din cadrul festivalului tradiţional de San Fermín de la Pamplona, în nordul Spaniei, informează DPA. Numărul răniţilor este mai mic decât în cursele anterioare, când cinci, respectiv, şase participanţi au ajuns la spital, potrivit comentatorilor postului de televiziune RTVE. Comentatorii şi-au exprimat uşurarea după ce mai multe scene periculoase s-au petrecut în timpul evenimentului. Sute de persoane aleargă alături de şase tauri masivi, unii dintre aceştia cântărind peste 600 de kilograme, până la o arenă, pe străduţele înguste din Pamplona.

Citit 277 ori Ultima modificare Marți, 09 Iulie 2024 17:04

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro