La 17 ani, fugărit de Poliţie după ce luase maşina părinţilor
Foto: Captură video Digi24

La 17 ani, fugărit de Poliţie după ce luase maşina părinţilor
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un tânăr de 17 ani a fost protagonistul unor scene demne de filmele poliţiste. Adolescentul luase maşina părinţilor, iar când poliţiştii i-au remarcat comportamentul ciudat şi au încercat să-l tragă pe dreapta, a refuzat să oprească. Ba mai mult, a gonit minute bune, cu polițiștii pe urme, până în Ilfov. Încercând să scape, adolescentul a abandonat mașina pe o stradă din Voluntari, și chiar a scos numerele de înmatriculare. Însă agenții au găsit mașina și au identificat proprietarul – tatăl adolescentului.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Capitalei vineri seara, poliţiştii aflaţi pe o stradă din Sectorul 2 au observat un şofer care, prin comportament, le-a atras atenţia.

„Poliţiştii au procedat la oprirea acestuia, însă conducătorul auto nu s-a conformat somaţiilor şi a părăsit zona. În urmărirea acestuia au plecat mai multe echipaje de poliţie”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Digi24.ro susţine că băiatul a gonit minute bune cu polițiștii pe urme. Adolescentul a abandonat mașina pe o stradă din Voluntari și chiar i-a scos numerele de înmatriculare în speranța că scapă de poliție. Agenții au găsit, însă, mașina, au identificat proprietarul și au mers la el acasă.

Au descoperit, astfel, că la volan era fiul de doar 17 ani al posesorului mașinii. Băiatul a fost dus la audieri și acum este cercetat pentru conducere fără permis. Între timp, polițiștii investighează cum a ajuns băiatul de 17 ani să plece de acasă cu mașina familiei.

Citit 2217 ori Ultima modificare Sâmbătă, 29 Octombrie 2022 19:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.