Restricții de trafic pentru remedierea unui accident de teren

Restricții de trafic pentru remedierea unui accident de teren
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Începând de vineri, 24 februarie 2023, circulația autovehiculelor pe strada Combinatului (fostă Prelungirea Brăilei) se va desfășura pe jumătate de cale, pe câte o bandă de mers, în ambele direcții de deplasare, anunță Primăria Galați. Restricțiile sunt necesare pentru remedierea unui accident de teren de pe strada Combinatului, în zona intersecției cu strada Barboși.

Conform autorităților, pentru fluidizarea traficului și pentru prevenirea unor evenimente rutiere, au fost instituite următoarele măsuri:

- conducătorii de autovehicule care se deplasează pe strada Combinatului, pe direcția de mers către Drumul de Centură, vor avea interzis în a efectua virajul la stânga pe strada Barboși;

- conducătorii de autovehicule care se deplasează pe strada Barboși, la intersecția cu strada Combinatului, vor avea interzis în a efectua virajul la dreapta pe strada Combinatului.

„Pe întreaga perioadă a lucrărilor, semnalizarea rutieră temporar instituită poate suporta modificări, în funcție de evoluția lucrărilor. Pentru desfășurarea  fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor.

Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare”, precizează Primăria, mulțumind pentru înțelegere tuturor participanților la trafic.

Citit 2140 ori Ultima modificare Luni, 27 Februarie 2023 07:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.