Noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”

Noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” au fost semnate astăzi între primăriile localităților Liești și Cerțești și Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Valoarea celor două contracte semnate pentru județul Galați se ridică la 21 de milioane de lei și vizează lucrări de investiții din localitățile Liești și Cerțești.

Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în total 56 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 666.756.305,43 de lei.

Primul contract semnat pentru județul Galați vizează alocarea unei finanțări în valoare de 14 milioane lei prin Programul „Anghel Saligny” pentru asfaltarea străzilor din comuna Liești administrată de primarul liberal Iulian Bot. Valoarea totală a investiției se ridică la peste 18 milioane lei.

Al doilea contract vizează alocarea unei finanțări în valoare de 7 milioane lei tot prin Programul „Anghel Saligny” pentru modernizarea drumurilor locale din comuna Cerțești, condusă de primarul PNL, Daniel Cotoranu. Valoarea totală a investiției este de peste 8,5 milioane lei.

„Ne-am angajat să dezvoltăm județul Galați și, prin intermediul administrațiilor liberale, vom administra cu grijă fondurile pe care le-am obținut, astfel încât să aducem beneficii reale gălățenilor. Împreună construim un viitor mai bun pentru comunitățile noastre și pentru fiecare locuitor al județului Galați”, a spus președintele PNL Galați, deputatul George Stângă.

”Este mereu o bucurie să mă întâlnesc cu oameni de administrație dedicați comunităților pe care le conduc și care fac demersuri serioase și profesioniste pentru elaborarea și punerea în practică a proiectelor de care locuitorii au nevoie pentru a duce o viață decentă, prin facilitarea accesului la servicii publice de calitate”, a precizat ministrul dezvoltării, Adrian-Ioan Veștea.

 

(P)

Citit 962 ori Ultima modificare Marți, 26 Septembrie 2023 09:40