DEZMEMBRARU - Cel mai mare parc de dezmembrări auto din Moldova

DEZMEMBRARU - Cel mai mare parc de dezmembrări auto din Moldova
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Cel mai mare parc de dezmembrări auto din Moldova este foarte aproape de tine

Ești din Galați și cauți piese auto second-hand, originale, calitative, la prețuri accesibile? Ți-ai dori să primești exact piesa dorită, în cel mai scurt timp posibil? Vrei să beneficiezi de garanție și posibilitate de retur la orice piesă achiziționată? Alege DEZMEMBRARU, cel mai mare parc de dezmembrări auto din Moldova!

Poziționarea strategică în Moldova, la intersecția a numeroase drumuri importante, printre care și DN24, ne permite să servim cu promptitudine clienți din întreaga regiune. Suntem la doar 50 kilometri de tine, așa că, dacă ai nevoie rapid de o piesă, invitația noastră rămâne oricând valabilă! Faci maximum o oră până la noi, unde vei fi întâmpinat cu stocuri generoase ce însumează peste 40k de piese originale, provenite din mașini dezmembrate la sediul DEZMEMBRARU.

La noi vei găsi doar piese de schimb într-o stare tehnică impecabilă, ce îndeplinesc, fără excepții, condițiile calitative, fără a pune în pericol siguranța ta și a circulației rutiere. Suntem aici pentru a te ajuta să faci o identificare corectă a piesei dorite, potrivită pentru mașina ta, indiferent dacă ești proprietarul unei mașini noi sau a uneia second-hand.

Aici, nu trebuie să bagi mâna adânc în buzunar pentru achiziția de piese auto de origine OEM (de la producătorul mașinii), componente auto, consumabile și accesorii, iar avantajele vor fi întotdeauna de partea ta:

  • Oferta bogată de piese de schimb necesare lucrărilor de întreținere și reparație a mașinii;
  • Piese auto OEM, originale, testate, verificate, vândute cu factură, garanție și posibilitate de retur;
  • Piese auto dezmembrări Moldova pentru modele noi de mașini, dar și piese vechi sau greu de găsit;
  • Prețuri reduse, comparativ cu cele ale pieselor originale, noi;
  • Potrivire perfectă cu autoturismul tău.

Pe lângă piese, în magazinul DEZMEMBRARU te întâmpinăm cu o varietate de accesorii auto foarte utile pentru mașina ta - de la detailing interior până la unelte care ți-ar putea fi de mare folos în cele mai neprevăzute scenarii.

In parcul nostru de dezmembrari auto, găsești aproape orice piesă de schimb, într-o stare tehnică foarte bună – de la motoare, cutii de viteze sau elemente de caroserie, până la electrice, sisteme suspensie și interior ce întrunesc toate condițiile calitative. Fiecare piesă este testată și verificată din punct de vedere tehnic/estetic de către mecanici cu experiență și depozitată în cele mai bune condiții, pentru o funcționare ireproșabilă, la standardele la care a fost proiectată.

Misiunea noastră este de a-ți oferi, constant, piese auto din dezmembrări cu un grad ridicat de calitate, fapt datorat inspectării și testării extrem de riguroase a fiecărei componente înainte de a ajunge pe raft. Tot ce trebuie să faci este să ne furnizezi informații specifice despre mașina ta, precum marca, modelul și anul de fabricație, astfel încât să putem verifica rapid compatibilitatea și să ne asigurăm că primești piesa potrivită.

În parcul nostru de dezmembrări auto găsești piese de schimb pentru aproape toate mărcile de mașini - Audi, Volkswagen, BMW, Dacia, Ford, Hyundai, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Skoda – ce garantează drumuri sigure și călătorii plăcute, iar stocul cu mașini în curs de dezmembrare este îmbogățit săptămânal cu noi autoturisme. Astfel, ai toate șansele ca la noi să găsești piesa dorită pentru întreținerea automobilului tău!

Convinge-te singur! Hai să ne cunoaștem! Sprijină și tu DEZMEMBRARU, cel mai mare parc de dezmembrări auto din zona Moldovei, axat pe comercializarea pieselor auto second-hand originale, cu un grad ridicat de calitate. Ne găsești la ieșirea din Bârlad, spre Vaslui, în satul Simila, unde suntem pregătiți să iți punem la dispoziție piesele auto de care ai nevoie. Te vei convinge că valorile noastre se reflectă prin acțiunile noastre și ne descriu modul în care ne comportam și acționăm în relațiile de lungă durată cu clienții noștri!

Vezi aici locatia parcului de dezmembrari auto

 (P)

Citit 1678 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Noiembrie 2023 12:09