Ambulanțierii au pus stop conflictului de muncă

Ambulanțierii au pus stop conflictului de muncă
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Angajații Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Galați au pus punct protestelor declanșate marți, 21 noiembrie, când anunțau că se aliniază mișcării de protest din toată țara și că sunt solidari cu colegii lor aflați în greva foamei la Parlament.

Președintele Sindicatului "Ambulanța" Galați, dr. Cătălin Roșu, a transmis, miercuri, 22 noiembrie, un comunicat de presă prin care anunța oficial încheierea conflictului de muncă și reluarea activității.

"Greva foamei declanșată de liderii de sindicat a încetat în seara zilei de 21 noiembrie, la ora 21.00, iar hotărârea de a suspenda protestele din sediile serviciilor de ambulanță a fost luată miercuri, 22 noiembrie 2023, la ora 8.00. Decizia de încetare a protestelor a fost luată în urma întâlnirilor greviștilor cu premierul Marcel Ciolacu și cu ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, în urma cărora s-a convenit un calendar de soluționare a problemelor din serviciile de ambulanță, în funcție de priorități și posibilitățile reale de rezolvare. Conducerea Federației Naționale Sindicale «Ambulanța» din România mulțumește presei pentru mediatizare și susținere", este mesajul transmis de sindicalişti.

Citit 905 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Noiembrie 2023 17:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.