Feerie de Crăciun, în Grădina Publică din Galați

Feerie de Crăciun, în Grădina Publică din Galați
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
  1. CAMPANIE PENTRU ȘCOLILE DIN GALAȚI

  Cu bucurie vă invităm să vă alăturați magiei sărbătorilor de iarnă la Orășelul lui Moș Crăciun! Suntem încântați să vă anunțăm că, în spiritul generozității și al bucuriei, am pregătit o ofertă specială.

  Vă așteptăm cu brațele deschise la patinoar, unde vă puteți bucura de momente minunate într-un cadru de poveste. În semn de prețuire pentru comunitatea școlară din Galați, vă oferim o reducere de 50% atât la intrare, cât și la închirierea de patine. Oferta este valabilă pentru grupuri de minim 10 persoane, în perioada 18 – 22 decembrie, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 17.00

  Intrarea la patinoar se face în următoarele serii:

  10:00 - 11:30

  11:30 – 13:00

  13:00 – 14:30

  14:30 – 16:00

  16:00 – 17:30

  Fie că sunteți elevi sau profesori, Orășelul lui Moș Crăciun de la Gradina Publică Galați vă așteaptă cu atmosfera sa plină de magie și distracție.

  Cu drag și urări de sărbători fericite, echipa Orășelului lui Moș Crăciun.

   

 1. -------------------------

  1. CAMPANIE “PREZENȚA LUI MOȘ CRĂCIUN LA EVENIMENT”

  În Orășelul lui Moș Crăciun de la Galați, magia sărbătorilor se împletește cu bucuria și zâmbetele celor micii!

  A venit momentul mult așteptat pentru copii să își scrie scrisorile și să se întâlnească personal cu Moșul cel darnic.

  În plus, în zona Atelierului lui Moș Crăciun cei mici vor descoperi o cutie poștală specială pentru scrisorile către Moș Crăciun, atunci când acesta este ocupat la fabrica de cadouri. 

  Începând de vineri, 15 decembrie până pe 23 decembrie, Moș Crăciun, în "carne si oase", va poposi în zona Atelierului lui Moș Crăciun, unde veți avea ocazia să-l întâlniți, să îi dați personal scrisoarea plină de dorințe sau să capturați poze inedite.

  Moș Crăciun va fi prezent conform programului:

  15 decembrie - 23 decembrie - Interval orar - 18.00 - 20.00 / zilnic, cu o mica excepție, în zilele de

  Sâmbătă -16 decembrie și Marți - 20 decembrie, când Moș Crăciun va fi prezent doar în intervalul orar - 15.30 - 17.30, deoarece este chemat de urgență în Laponia.

  --------------------------

  1. CAMPANIE TOMBOLA CRĂCIUNULUI

  Suntem încântați să vă anunțăm că, începând din 14 decembrie, în spiritul generozității și al bucuriei, începe campania de Crăciun pentru toți vizitatorii Orășelului lui Moș Crăciun. Festivalul de la Gradina Publica Galati te așteaptă cu produse tradiţionale româneşti, cadouri și decorațiuni, iar dacă ajungi şi cumperi de aici, poţi câștiga la extragerea din 23 decembrie unul din cele 3 premii ale Tombolei de Crăciun.

  Cei ce trec pragul festivalului şi fac o achiziţie de la un comerciant vor intra la extragerea random ce se va desfăşura în data de 23 decembrie 2023. Taloanele pentru participarea la tombolă se găsesc la fiecare vendor din cadrul evenimentului.

  Promitem că vom umple cu pasiune coşurile tradiţionale cu preparate şi produse "alese pe sprânceană" ce le vom dărui cu drag câştigătorilor în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie.

  REGULAMENT:

  • La orice achiziție de la un comerciant, vei primi un talon care trebuie completat cu numele, adresa de email și numărul de telefon. Prin participarea la Campanie, îți oferi acordul pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal ce vor servi la publicitatea ulterioară.
  • Talonul se va introduce în urna amplasată în cadrul evenimentului.
  • Câștigătorii se vor desemna prin tragere la sorți.
  • Extragerea câștigătorilor va avea loc în data de 23 decembrie 2023, iar premiile se vor ridica din Orășelul lui Moș Craciun în data de 24 decembrie 2023.

   

 2. -------------------------

  1. SPECTACOLE WEEKEND 15 - 17 DECEMRBIE
  • Descoperă magia sărbătorilor de iarnă la Galați!
  • Orășelul lui Moș Crăciun te așteaptă cu brațele deschise pentru a te bucura de Feeria continuă a sărbătorilor de iarnă!
  • Rulotele și producătorii cu produse tradiționale îți vor încânta simțurile cu arome și bucate specifice acestei perioade magice. Apoi, fă o plimbare prin Atelierul lui Moș Crăciun și lasă-te captivat de atmosfera caldă și plină de bucurie.
  • Nu rata o experiență de neuitat la roata panoramică, de unde vei avea o priveliște unică asupra orașului în luminile sărbătorilor!
  • Weekend-ul acesta aduce spectacole de excepție la Orășelul lui Moș Crăciun din Grădina Publică:

  VINERI, 15 DECEMBRIE, începând cu ora 19.00

  ·         ȘCOALA DE CANTO MASTER STUDIO

  ·         RECITAL VALENTIN SANFIRA

  SÂMBĂTĂ, 16 DECEMBRIE, începând cu ora 19.00

  ·         ANSAMBLUL FOLCLORIC BUJORUL DE LA BOTOȘANI

  ·         RAOUL

  DUMINICĂ, 17 DECEMBRIE, începând cu ora 19.00

  ·         MARIA ȘALARU ȘI COLINDĂTORII SPIC DE GRÂU

  ·         SURORILE DACIANA ȘI SUZANA

   

  Vă așteptăm într-o atmosferă de sărbătoare la Grădina Publică din Galați, să trăiți emoții, bucurie și distracție alături de cei dragi!

   

  1. PROGRAM ȘI ATRACȚII SĂPTĂMÂNA VIITOARE

  20 DECEMRBIE

  Show culinar de ignat

  21 DECEMBRIE

  Concert de colinde și spectacol pentru copii Marili – Marili

  22  DECEMBRIE

  Theo Music Academy Galați Brăila, recital Estrada Studio și caravana lui Moș Crăciun, cu parada moșilor de craciun - 100 de moși crăciuni vor defila

  23 DECEMRBIE

  Parada ceata urșilor, Master Studio- Colinde copii și Ducu Bertzi

   (P)

Citit 2234 ori Ultima modificare Vineri, 15 Decembrie 2023 20:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.