Șoferi depistați la volan sub influența alcoolului

Șoferi depistați la volan sub influența alcoolului
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Doi bărbați, în vârstă de 22, respectiv 39 de ani, au fost surprinși de către polițiști conducând sub influența alcoolului. Bărbatul de 22 de ani a fost oprit de poliție din cauza mersului sinuos cu care se deplasa autoturismul pe care îl conducea, astfel au sesizat că șoferul emana un miros puternic de alcool.

La testarea alcoolscopică, tânărul a prezentat valoarea de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, drept urmare, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, gălățeanul în vârstă de 39 de ani se deplasa în același ritm, uitând să folosească sistemul de iluminare necesar.

Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat și prelevarea de mostre biologice.

În consecință, polițiștii au întocmit dosar penal, bărbatul fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de refuz al prelevării de mostre biologice.

Citit 2677 ori Ultima modificare Vineri, 18 Decembrie 2020 22:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.