Primăria caută economiști

Primăria caută economiști
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Primăria municipiului Galați anunță, pe portalul propriu, organizarea unor concursuri de recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a două funcții publice de execuție vacante: auditor, clasa I, grad profesional superior la Biroul Audit Intern și, respectiv, inspector, clasa I, grad profesional debutant la Serviciul Urmărire și Executare Silită, Amenzi.

Pentru funcția de auditor se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe economice și vechime de minimum șapte ani în specialitatea aceasta. Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Primăriei, Serviciul Resurse Umane și Salarizare până pe 17 mai 2023. Proba scrisă este programată pe 30 mai și va fi urmată de interviu.

Candidații la funcția de inspector trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe economice. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până pe 16 mai 2023, proba scrisă este programată pe 29 mai 2023 și va fi urmată de interviu.

 

Citit 1911 ori Ultima modificare Luni, 08 Mai 2023 16:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.