Două victime încarcerate, după un accident produs în județ

Două victime încarcerate, după un accident produs în județ
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un accident rutier soldat cu rănirea gravă a doi tineri s-a produs vineri, în jurul orei 11.20, în județul Galați. Cele două victime, un bărbat de 26 de ani și o fată de 21 de ani, au suferit multiple traumatisme și au fost transportate la Spitalul Judeţean din Galaţi de un elicopter SMURD.

După ce un apel la 112 a anunțat evenimentul din satul Gănești, comuna Cavadinești, pompierii militari sosiți la fața locului au constatat că este vorba despre un camion cu piatră care se răsturnase, iar două persoane rămăseseră încarcerate. Autospeciala de pompieri de la Garda de Intervenție Berești a luat şi măsuri de prevenire a incendiilor, din cauza scurgerilor de combustibil.

Citit 2670 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Aprilie 2024 16:07

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro