ArcelorMittal Galaţi recrutează. ŞCOALA DE UCENICI, la a doua ediţie

ArcelorMittal Galaţi recrutează. ŞCOALA DE UCENICI, la a doua ediţie
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Şcoala de Ucenici de la ArcelorMittal a ajuns la a doua ediţie, iar până pe data de 18 septembrie absolvenţii liceelor tehnice, şcolilor profesionale, calificaţi ca electricieni, mecanici sau electromecanici se pot înscrie trimiţând un CV-ul la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

După înscrieri, vor urma interviurile, apoi, cele şase luni de practică. La dispoziţia candidaţilor sunt 40 de locuri, dublu faţă de anul trecut. Tinerii care vor fi recrutaţi vor primi un salariu de 1.100 de lei şi bonuri de masă.

„Şcoala de Ucenici” va dura şase luni, iar la finalul programului, participanţii vor susţine un examen, în urma căruia se vor face şi angajări. Anul trecut, 17 din cei 20 de ucenici au devenit anterior angajaţi.

Citit 2659 ori Ultima modificare Marți, 15 Septembrie 2015 17:20

2 comentarii

 • postat de LAMINATORISTUL
  Joi, 17 Septembrie 2015 21:50
  176.223.10.***
  dupa 20 de ani de munca in combinat am salariul de 1200 de ron net + bonuri de masa si asta cu categoria a -6 a , de ce nu ii platiti pe ucenici cu salariul de categoria 1 + bonuri ?stiti de ce?pt ca nu mai ramane nimeni cu salariul de 8 milioane , salariul minim revine la categoria a 3-a , au ramas in combinat doar cei vechi de care va-ti batut joc dandule salarii de tot rasul , de aceia le dati salarii de 1100 ron +bonuri la ,,ucenici ,, pt ca considerati ca este inuman un salariu de 7 milioane , le dati salariul meu care am o vechime de 20 de ani si categoria a-6-a fara vre-un milion , RUSINE ARCELORMITTAL,RUSINE , VA BATETI JOC DE MUNCITORI HOTILOR
  0
  7
  Raportează
 • postat de qwerty
  Miercuri, 16 Septembrie 2015 15:53
  5.13.164.***
  Daca deţin deja un certificat de calificare în una din meseriile: electromecanic, mecanic sau electrician, in ce consta ucenicia?
  Ucenic = vezi dex: https://dexonline.ro/definitie/ucenic
  Ce meserie vor invata in 6 luni?
  1
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.