Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
5 comentarii

Viaţa liberă a desemnat câştigătorul concursului "Câştigă un iPad". Acesta este participantul care a folosit numele "Vlad" şi e-mail-ul "Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea." pentru a-şi spune opinia despre noul site al Vieţii libere. Comentariul cu care a intrat în concurs este: "Îmi place foarte mult noul design dar din păcate nu are un feature pe care mi l-aş dori. Mai exact, o listă cu ultimele articole adăugate, cum sunt cele din dreapta cu "Top afişări/Top comentarii", aşa încât dacă adăugaţi mai multe articole la o categorie să nu trebuiască să verific fiecare rubrică în parte şi să pot continua mai uşor de unde am rămas cu cititul".
Concursul a fost lansat pe 10 octombrie, odată cu prezentarea noului www.viata-libera.ro , iar în competiţie s-au înscris 379 de comentarii. A fost extras aleatoriu un singur câştigător dintre cei care şi-au spus părerea despre noul site, folosindu-se un program produs în cadrul departamentului IT de la Viaţa liberă de către Adrian Barbu.
Din comisia de extragere au făcut parte Cristina Cocu, directorul cotidianului Viaţa liberă, Tudor Neacşu, coordonatorul ediţiei on-line a ziarului, Alina Ţarabă, consilier juridic şi Adrian Barbu, reprezentantul departamentului IT al Vieţii libere.
Felicitări câştigătorului şi mulţumiri tuturor celor care s-au înscris la concurs.

Citit 6168 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Octombrie 2011 00:11

5 comentarii

 • postat de Elena-Neli Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011 08:23 Link la comentariu
  0
  0

  Nu doresc sa particip la concurs.... care oricum a luat sfarsit..., dar fara suparare, imi permit sa va fac si eu o recomandare. Avand in vedere ca sunt o internauta destul de ”inraita” mi-ar fi de mare ajutor daca in banda de sus, in loc de culoarea rosie pentru toate rubricile (sectiunile) sa le personalizati prin culori care sa se regaseasca macar in titlul fiecarui articol. Asa incat din lista lor sa le identific mai usor pe cele care ma intereseaza la momentul respectiv.
  In rest, cand te obisnuiesti cu un format, cel nou iti e ”peste mana” la inceput, pana te acomodezi cu noul, ca apoi iar sa apara schimbarea....

  Raportează
 • postat de eueueu Miercuri, 02 Noiembrie 2011 09:50 Link la comentariu
  0
  0

  scuze dar e slab acest site, e slab rau. cel vechi era mai cool. allloooo nene admine de site vlg, posteaza locurile de munca online.

  Raportează
 • postat de Virtualkid Luni, 24 Octombrie 2011 11:00 Link la comentariu
  0
  0

  Pacat ca nu a fost mai bine promovat acest concurs, mai alesc ca site-ul are multe lucruri care merita schimbate, corijate, etc.
  Insa, noua varianta este mai supla si mai intuitiva decat cea veche.

  Raportează
 • postat de Gigi Sâmbătă, 22 Octombrie 2011 17:33 Link la comentariu
  0
  0

  Unde vezi ca a scris comentariul pe 21?
  In video scrie data si ora EXTRAGERII, nu postarii comentariului :)
  Pe random nu poti seta sa sara anumite numere deci comentariile invalide intra si ele in concurs, iar apoi tre sa numeri cele 370 de comentarii pana ajungi la numarul extras si poate numeri si gresit.

  Raportează
 • postat de Huidu Sâmbătă, 22 Octombrie 2011 14:15 Link la comentariu
  0
  0

  Nu stiu cat de reala este tragerea la sort... Mai bine era un sistem de extragere pe site-ul RANDOM.org. Multe comentarii se repeteau si mai mult decat atat imi amintesc ca perioada de inscriere era intre 10 Octombrie si 20 Octombrie... Iar castigatorul a scris comentariul pe 21... Cum vine asta?!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.