DTP

DTP (2)

Din ce în ce mai puține bilete de tratament

Scris de Sâmbătă, 30 Septembrie 2023

Casa Județeană de Pensii Galați repartizează informatizat, în funcție de data depunerii cererii, biletele de tratament pentru pensionari și asigurați. În 2023, până la 31 august, s-au repartizat, potrivit directorului executiv adjunct Neculai Zburlea, 2.691 de bilete.

Acestea sunt, de la an la an, mai puține, fiindcă procesul de contractare este dificil, bazele de tratament funcționale mai puține și nu toate mai vor să furnizeze servicii la preț stabilit, preferând voucherele de vacanță ale bugetarilor, unde pot dicta prețul.

"Clubul curioșilor", la final de proiect

Scris de Vineri, 02 Septembrie 2022

Miercuri, 31 august 2022, de la ora 10,00, la sediul central al Bibliotecii Judeţene "V.A. Urechia" Galați, a avut loc ultima activitate, cu tema "Ce mică e vacanța mare!", din cadrul proiectului educațional "Clubul de vacanță - Clubul curioșilor", organizat de compartimentul Împrumut la Domiciliu pentru Copii. Membrii Clubului "Meb artistic School", conduși de Monica Bănceanu și grupul "Micii Trubaduri", coordonați de prof. Cătălin Fălcaru, au susținut un program artistic. După festivitatea de premiere a colaboratorilor și elevilor voluntari, Ștefan "povestitorul" i-a încântat pe vizitatori cu "Povestea lui Păcală".