„Familia APAN” a aniversat 20 de ani

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe 29 iulie, APAN a împlinit frumoasa (şi rotunda) vârstă de 20 de ani, motiv pentru care, la sfârşitul săptămânii trecute, la sediul APAN de la km.4 al Şoselei Dig Brăila-Galaţi au răsunat acorduri de „La mulţi ani!”. Atât din boxe, cât şi din inimile celor peste 150 de angajaţi prezenţi la sărbătoare.

„A fi cei mai buni dintre cei mai buni” este deviza cu care s-a lansat Grupul APAN. Acum, după 20 de ani, reprezentanţii celui mai puternic grup de firme din zonă au motive serioase să creadă că dorinţele pot deveni realitate.

Recunoaşterea acestui succes o reprezintă premiul „Renault Quality Awards” - o emblemă a calităţii, distincţia celor mai bune servicii recunoscute la nivel internaţional, atât în ceea ce priveşte vânzările de vehicule noi, dar şi în ceea ce priveşte asigurarea celor mai bune servicii postvânzare.

În prezent echipa APAN este formată din peste 350 de persoane, gălăţeni şi brăileni, care şi-au unit forţele într-un proiect comun. Iar anul 2011 a început bine şi continuă foarte bine, dacă ţinem cont că grupului i s-a adăugat de curând o nouă firmă: APAN Motors – dealer şi service BMW din zona Brăila–Galaţi. 

Astfel, APAN îşi întăreşte poziţia de cel mai mare şi mai important complex auto din zonă, care găzduieşte laolaltă activitatea de vânzări vehicule noi pentru opt mărci auto, service, asigurări, centrul de daune, divizie de vehicule rulate, în curând divizia BMW Premium Selection, magazine lifestyle şi multe alte surprize.

Citit 1755 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.