Programul ”Rabla” reîncepe astăzi

Programul ”Rabla” reîncepe astăzi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Fondurile alocate la rectificarea bugetară pentru continuarea programului "Rabla" vor putea fi accesate de luni, 17 septembrie, a anunţat ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu. Bugetul de 198 de milioane de lei reprezintă contravaloarea a 30.000 de prime de casare, iar Gavrilescu a afirmat că, pentru anul următor, îşi doreşte ca bugetul alocat programului "Rabla" să se menţină la nivelul celui din acest an.

"De luni, va începe programul "Rabla". Cele 30.000 de prime de casare aprobate prin rectificare vor putea fi accesate de către români. Acordăm în continuare aceeaşi primă de casare, de 6.500 de lei, putem să cumulăm această sumă de casare, dacă vom cumpăra o maşină hibrid, cu încă 1.700 de lei, iar în cazul maşinilor cu emisii de 98 de grame la suta de kilometri, bonusul este de o mie de lei", a afirmat ministrul Mediului.

Graţiela Gavrilescu a precizat că programul "Rabla Plus" continuă pentru maşinile electrice sau hibrid. "Asta înseamnă şi siguranţă în circulaţie, dar înseamnă un lucru extraordinar de important, să folosim maşini care nu poluează", a mai spus ea.

Citit 2507 ori Ultima modificare Duminică, 16 Septembrie 2018 16:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.