Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Din această săptămână, gălăţenii interesaţi să-și înlocuiască mașina veche cu una nouă, mai puțin poluantă, pot cere bani de la stat pentru a face acest lucru. Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că programul "Rabla" a fost suplimentat cu încă 20.000 de vouchere în valoare de câte 6.500 de lei, suma totală fiind de 135 milioane de lei. Înscrierile în programul "Rabla Clasic" din acest an au început în data de 12 aprilie și ar fi trebuit să se încheie în septembrie, dar, la începutul lunii iunie, fondurile alocate programului au fost epuizate. În prima etapă a programului "Rabla Clasic", statul a asigurat fonduri pentru aproximativ 35.000 de prime de casare.
Voucherul pentru programul "Rabla Clasic" este de 6.500 de lei pentru fiecare autovehicul uzat, mai vechi de opt ani, dat spre casare şi se acordă pentru achiziţionarea unui autovehicul nou, sumă la care se pot adăuga şi două ecobonusuri de 1.000, respectiv, 1.700 de lei.
În perioada iulie 2018 - iunie 2019, în Galaţi s-au înmatriculat 3.382 de vehicule noi.

Citit 966 ori Ultima modificare Marți, 13 August 2019 20:28

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro