Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Începând de la 1 martie 2020 și până la sfârșitul săptămânii trecute, nouă agenți economici din județul Galați au comunicat disponibilizări colective, pentru un număr total de 680 de salariați, informează Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Galați. Cele mai afectate domenii de aceste concedieri colective au fost construcțiile (220 de persoane), fabricarea produselor textile (162) și fabricarea de mașini, utilaje și echipamente (135). Starea de urgență și restrângerea activității, cauzată de pandemie, au afectat și industria construcțiilor din metal și a produselor din metal, din cadrul căreia au fost disponibilizate colectiv 68 de persoane, precum și fabricarea de mobilă, domeniu cu 42 de persoane concediate. Directorul executiv al AJOFM Galați, Cezar Năstase, spune că, de cele mai multe ori, numărul estimat al disponibilizărilor comunicate de angajatori este mai mare comparativ cu disponibilizările efective.

Citit 11494 ori Ultima modificare Luni, 15 Iunie 2020 21:25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro