Două firme au licitat pentru Parcul Industrial

Două firme au licitat pentru Parcul Industrial
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

"Parcul Industrial și-a scos la licitație terenul și construcțiile", anunţam în ediţia de miercuri, 2 noiembrie 2022, a ziarului "Viaţa liberă", despre procedura lansată de administratorul acestui obiectiv. După cum v-am anunţat, pe 7 noiembrie 2022, a avut loc licitația pentru închirierea sau concesionarea terenurilor și a construcțiilor din Parcul Industrial. Este vorba despre o suprafaţă totală de 21,8 hectare, cu următoarele utilităţi: apă curentă/ canalizare, curent electric. Suprafaţa utilă pentru construcţii este de 154.585 mp, din care 25.952 mp situaţi la malul Dunării, cu o deschidere de 197 ml. Mai există o hală, în suprafață de 1.127 mp și un pavilion administrativ, cu parter și două etaje, în suprafață de 1.305,15 mp.

Potrivit datelor pe care le-am obţinut, două firme au participat la această licitaţie, iar marţi, 8 noiembrie a fost ziua în care s-au putut depune contestaţii. Dacă procedura va decurge fără probleme, în termen de o săptămână ar putea fi încheiate contractele.

Din păcate, din cauza clauzelor de confidenţialitate care s-au invocat, nu am putut afla, deocamdată, numele firmelor şi dacă acestea sunt concurente sau vor încăpea amândouă în Parcul Industrial.

Citit 909 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Noiembrie 2022 10:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.