Webinar pe tema sănătății și securității în muncă în era digitală

Webinar pe tema sănătății și securității în muncă în era digitală
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Galați va organiza, în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și platforma SSM.ro, un seminar web pe tema sănătății și securității în muncă în era digitală. Evenimentul va avea loc marți, 24 octombrie, de la ora 10.00, iar la el vor mai participa reprezentanți ai inspectoratelor teritoriale de muncă din județele Bacău, Botoșani, Buzău, Covasna, Iași, Neamț, Suceava, Tulcea, Vaslui și Vrancea.

Webinarul este gratuit și disponibil pentru cei care se înscriu pe platforma SSM.ro. Evenimentul este dedicat „Săptămânii Europene pentru Securitate și Sănătate în Muncă” și își propune să aducă în atenția angajatorilor, managerilor, instituțiilor publice, lucrătorilor și reprezentanților SSM din sectorul public și privat noutăți, soluții și exemple de bună practică privind activitatea de Securitate și Sănătate în Muncă (SSM) în contextul digitalizării și în concordanță cu campania lansată de Agenția Europeană pentru Securitate și Sănătate în Muncă pentru perioada 2023 -2025.

„Digitalizarea schimbă rapid lumea muncii și necesită soluții noi și actualizate pentru securitatea și sănătatea în muncă. Programul de cercetare al Agenției Europene pentru Securitate și Sănătate în Muncă (EU-OSHA) își propune să ofere factorilor de decizie, cercetătorilor și angajatorilor informații fiabile despre impacturile potențiale ale digitalizării asupra SSM, astfel încât să poată lua măsuri rapide și eficiente pentru a se asigura că lucrătorii sunt în siguranță și sănătoși”, precizează organizatorii.

Citit 766 ori Ultima modificare Luni, 23 Octombrie 2023 13:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.