Spaniolii mai vor români, dar nu să danseze

Spaniolii mai vor români, dar nu să danseze
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) oferă, prin Serviciul de Ocupare EURES, 200 de locuri de muncă vacante în Spania, în regiunea Lerida. Joburile nu sunt pentru dansatori de conga, cum poate ar lăsa să creadă succesul mediatic de care s-a bucurat isprava celor 120 de români care au plecat dintr-un restaurant în paşi de dans, fără să plătească, ci pentru muncă sezonieră - ambalat fructe şi verdeţuri.

Conform directorului executiv al AJOFM Galaţi, Cezar Năstase, durata contractului de muncă pentru aceste slujbe este de patru luni, cu începere de la 1 iunie 2017. Se acceptă şi cupluri. Timpul de lucru este de 8 ore pe zi, în două schimburi: 6,00-14,00 şi 15,00-23,00.

Salariul oferit este de 900-1.200 euro pe lună. Cazarea este oferită de angajator pentru 5 euro/zi (se plătesc doar zilele lucrătoare). Transportul şi masa nu sunt incluse.

Gălăţenii care consideră atractivă această ofertă trebuie să depună un dosar care să conţină copie după cartea de identitate, adeverinţă medicală „apt de muncă”, copie act studii şi CV, compartimentul EURES din cadrul AJOFM Galaţi, str. Domnească 191, et. I, cam. 16.

Locul şi data selecţiei vor fi comunicate ulterior.

Citit 1585 ori Ultima modificare Marți, 07 Martie 2017 18:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.