„Caravana de job-uri Lidl”, la Galaţi

„Caravana de job-uri Lidl”, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În luna mai, job bus-ul Caravanei Lidl va ajunge la Galaţi, prilej pentru gălăţenii interesaţi de o carieră în retail să-şi depună CV-ul, dar şi să afle de la echipa Lidl informaţii despre ce înseamnă să lucrezi în cadrul companiei.

În 2017, Lidl România are disponibile peste 500 de locuri de muncă, iar ocuparea lor se va face printr-o caravană de job-uri care, în perioada martie-octombrie, va opri în parcările a 88 de magazine ale retailerului din 39 de judeţe, în toate oraşele din ţară în care compania deţine magazine.

„Reţeaua este în continuă expansiune şi anul acesta avem în plan deschiderea în România a aproximativ zece magazine. În acest moment, niciun angajat din companie nu câştigă mai puţin de 2.200 lei brut (1.570 de lei net), sumă care include bonurile de masă, iar de la 1 martie, salariul minim în companie va creşte la 2.315 lei (1.650  de lei net), cu bonuri de masă incluse“, au afirmat reprezentanţii Lidl, citaţi de zf.ro. Lidl are o politică de salarizare în trepte, astfel că, în primii trei ani, salariul creşte în fiecare an.

Programul integral al "Caravanei de job-uri Lidl" poate fi consultat pe cariere.lidl.ro.

Citit 4160 ori Ultima modificare Duminică, 19 Martie 2017 16:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.