Miting amânat de Intfor

Miting amânat de Intfor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Dumitru Nicolae susţine că a aprobat, ce-i drept, cu multă strângere de inimă, protestul salariaţilor Intfor în faţa combinatului siderurgic, programat pe 13 august, asta deşi domeniul pe care urma să se desfăşoare acţiunea nu este public, ci aparţine celor de la Combinat.

„Platforma din faţa Combinatului este proprietatea Combinatului şi rişti să te trezeşti cu altercaţii fără rost. Noi nu am dat aprobare să protesteze pe porţiunea Combinatului, ci în afara ei. A fost dorinţa dânşilor, nu ne putem opune”, a declarat Nicolae.

Reamintim că liderul PD-L Galaţi, Mircea Toader, a anunţat că salariaţii Intfor vor face, vineri, un miting de protest la intrarea în Combinat. Potrivit lui Toader, muncitorii vor recurge la acest gest deoarece conducerea ArcelorMittal ar fi refuzat să livreze laminate firmei gălăţene fapt ce ar putea duce la restrângerea activităţii şi disponibilizari.

Pe de altă parte, directorul Intfor, Andrei Lişinschi (foto), susţine că a avut o discuţie cu liderul de sindicat, care i-a spus că intenţionează să amâne cu o săptămână această acţiune, motivul fiind acela că Primăria nu poate da autorizaţie de protest pe un domeniu care aparţine celor de la ArcelorMittal Galaţi.

„Nu vreau să se înţeleagă greşit. Nu eu organizez acest protest, eu am luat decizia ca pentru o perioadă de 10 zile să trimit anumiţi angajaţi în şomaj tehnic din cauza lipsei de materie primă. Această acţiune le aparţine muncitorilor, iar liderul de sindicat mi-a spus despre protest, despre data şi locul desfăşurării sale”, ne-a declarat Lişinschi.

Citit 1494 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.