Reţeta miraculoasă a renaşterii Galaţiului

Evaluaţi acest articol
(21 voturi)
3 comentarii

Un tribunal local din Olanda, ţară cu care Galaţiul are strânse legături de afaceri şi chiar de prietenie, este în faţa unei decizii care ar putea revoluţiona piaţa muncii. Iar cum noi, gălăţenii, ştim că tot ce e olandez înseamnă şi calitate, seriozitate etc., oraşul nostru ar putea prelua ideea respectivă şi ar deveni astfel un vârf de lance în ceea ce ar însemna revitalizarea miraculoasă nu numai a economiei locale, ci a întregii ţări. Concret, site-ul news.ro scrie că un pensionar olandez a început o bătălie legală cu autorităţile din Ţara lalelelor pentru a-şi schimba vârsta. Respectivul, în vârstă de 69 de ani, doreşte să îşi modifice data naşterii, de la 11 martie 1949 la 11 martie 1969, şi să întinerească astfel cu 20 de ani. „Îţi poţi schimba numele. Îţi poţi schimba sexul. De ce nu şi vârsta?”, a declarat omul pentru ziarul olandez De Telegraaf. Pensionarul argumentează că se simte discriminat din cauza vârstei, care îi afectează şansele de angajare şi rata succesului la matrimoniale. El spune că, la 69 de ani, se simte limitat, pe când, dacă ar avea 49, ar putea cumpăra o casă nouă, o maşină nouă, ar putea munci mai mult şi chiar renunţa la pensie.

Vă daţi seama cum soluţia miraculoasă de revitalizare a economiei româneşti stătea chiar sub nasul nostru şi absolut nimeni nu s-a gândit la ea până acum? Pac, dăm o ordonanţă de urgenţă şi întinerim pe toată lumea cu 20 de ani! Nu numai pe pensionari, pe toată lumea, ca să nu existe discriminări! Dintr-odată, plata pensiilor nu va mai fi o problemă pentru guvern, pentru că nimeni nu va mai fi pensionar. Bursele de locuri de muncă ar fi pe raiul pe pământ pentru angajatori, căci ar veni să ceară joburi oameni nu doar (mai) tineri, ci şi cu experienţă. Deci, firmele nu vor mai avea motiv să strâmbe din nas că le vin solicitanţi ori-ori. La câte angajări se vor face şi câte salarii se vor plăti, vă daţi seama câţi bani vor intra în plus la bugete din taxe şi impozite? Mai mult, gălăţenii (şi toţi românii, de altfel) nu se vor mai putea plânge că autobuzele sunt pline de pensionari, căci vor fi în ele numai tineri cu părul cărunt, sau chiar fără păr deloc. La piaţă şi la farmacii, numai tineri. Primăria scapă şi de cheltuiala cu adusul celor de la Boney M, pentru că nu va mai trebui să organizeze Revelionul pensionarilor. Doar sporturile de echipă vor fi puţin afectate, dar noi nici cu vârsta de acum nu prea mai contăm în multe privinţe.

Există doar un posibil neajuns: întinerindu-se şi pe ei, mulţi guvernanţi ar trebui să se întoarcă pe băncile şcolii şi poate că n-ar mai reuşi să treacă bac-ul. Şi cu "poate" am fost indulgent.

Citit 1329 ori Ultima modificare Joi, 08 Noiembrie 2018 16:41

3 comentarii

 • postat de Sabrina Vineri, 09 Noiembrie 2018 12:02 82.137.12.*** Link la comentariu
  4
  3

  E normal că doamnele și domnii din Olanda să-și dorească să ceară MODIFICAREA VÂRSTEI la69 de ani și MODIFICARE DE SEX Cei care au stat dedesubt vor trece desupra la Poziția Pelerinului dacă AU BĂNIȘORI FĂCUȚI IN COLONII DE GENUL ROMANIEI Dar VORBA unui Președinte al României SE CREDE NUMAI LA BISERICĂ NU IN DEMOCRAȚIA LIBERALĂ DE CUMETRIE OLTENEASCA INSTAURATĂ IN 89 Așa că românași la MUNCĂ că să-și schimbe SEXUL BĂIEȚII ȘI FETIȚELE DIN (M)AREA (U)NIUNE (E)UROPEANA

  Raportează
 • postat de HAHAHA Vineri, 09 Noiembrie 2018 08:26 194.105.20.*** Link la comentariu
  1
  4

  Sa se schimbe varsta - primesc -dar numai cu o IMBATRANIRE de 10 ani, sa pot prinde si eu pensia... (vise, vise....)

  Raportează
 • postat de Suzi quatro Vineri, 09 Noiembrie 2018 07:44 82.137.12.*** Link la comentariu
  3
  7

  Pai noi suntem primii , INAINTEA OLANDEZILOR La noi fără ORDONANȚA DE URGENȚĂ Sa mărit SPERANȚA DE VIAȚA ...Cum? Noi MUNCIM PÂNĂ TERMINAM CU VIAȚA VÂRSTA DE PENSIONARE ESTE 65DE ANI LA BĂRBAȚI / NOI MERGEM LA SF.PETRU LA 62 (dacă nu mi-am cumpărat MAȘINĂ DIN GERMANIA sila prima curbă lovesc CAPUL DE POD SI MAI IAU SI FOC CA SĂ NU MAI PLĂTESC INCINERAREA )Deci cînd îmi vine RÂNDUL SĂ DEVIN PENSIONAR CARE SUGE BĂNIȘORI DE LA BUGETUL NOSTRU DRAG EU DAU DE DOMNUL DRACU Am trei Anișori de la DECES Deci sunt cam GRĂBIT să-l văd pe Doamne Dumnezeul Mamei Noastre care ne-a Făcut Iar BĂNIȘORI de pensie rămân la STAT SPRE DISPERAREA OPOZIȚIEI că sunt bani PENTRU ULTIMA PENSIE SI PRIMA GROAPĂ

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.