Gălăţeni născuţi pentru performanţă

Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Într-o lume tot mai blazată şi mai superficială, gata oricând să se lase purtată după fenta vreunui „influencer” de TikTok, ei s-au încăpăţânat să facă performanţă. Şi să nu se oprească după prima medalie ori premiu cucerit. Daria Hărăbor, Rebeca Ciocan, EStrada Studio, Vlad Ştefănuţ Radu, Iulia Eiler, AlexandRRa Lupoae, THOBOR, dansatorii CSM, Bianca Negrău, Horia Bucur, Catatthedoor şi Filip Cioc… Şi mulţi alţii asemenea lor. Reţineţi numele lor, pentru că sigur le veţi mai auzi!

În decembrie 2021, Daria Hărăbor a fost admisă la Harvard, după ce, numai în luna noiembrie 2021, şi-a adăugat în palmares două medalii: argint la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică - Columbia şi bronz la Olimpiada Internaţională de Astronomie. Tot luna trecută, Rebeca Ciocan a urcat pe a treia treaptă a podiumului la „Gala Sportului Gălăţean”. Tot în decembrie 2021, Vlad Radu a obţinut, pentru a doua oară, Premiul I la Concursul Naţional de Chimie "C. D. Neniţescu" organizat de Universitatea Politehnică din Bucureşti, performanţă neegalată de niciun elev gălăţean până în prezent. Tot luna trecută, Horia Bucur a câştigat, la Youth America Grand Prix 2021 - Barcelona, o bursă intensivă de vară la Baletul Național olandez, locul III cu un duet cu Emma Nanău şi s-a clasat în Top 6 la dans clasic. Şi tot în decembrie 2021, Vlad Ciocoiu a fost selectat să facă parte din juriul FIPADOC, un fel de Cannes al documentarelor. Şi tot în decembrie 2021, Filip Cioc a câştigat Marele Trofeu şi Trofeul Internaţional al Festivalului „Lumini Sonore by OZANA Barabancea”.

Vi se pare mult? Puţin? Sunt performanţele obţinute de câţiva dintre protagoniştii Calendarului „Viaţa liberă” pe 2022, în timp ce acesta se afla în tipografie sau abia apăruse în chioşcurile şi magazinele „Viaţa liberă”. Pe Daria o găsiţi pe pagina lunii ianuarie a calendarului „Viaţa liberă” 2022, pe Rebeca - în februarie, pe Vlad Ştefănuţ - în aprilie, pe Horia - în octombrie, pe Vlad Ciocoiu, alături de colegii lui din trupa Catatthedoor - pe pagina din noiembrie, iar pe Filip - în decembrie.

Premiile, medaliile, podiumurile pe care au urcat, evenimentele la care au fost aleşi să participe fac dovada că reuşitele lor nu au fost întâmplări norocoase! Că s-au născut să facă performanţă! Şi noi ar trebui să le preţuim valoarea şi munca şi să-i ţinem minte: Daria Hărăbor, Rebeca Ciocan, EStrada Studio, Vlad Radu, Iulia Eiler, AlexandRRa Lupoae, THOBOR, dansatorii CSM, Bianca Negrău, Horia Bucur, Catatthedoor şi Filip Cioc. Sigur vom mai auzi despre ei!

Citit 2049 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Ianuarie 2022 11:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.